Prodej vícegeneračního domu, Vlašim, U Lesa, 322 m2

U Lesa, Vlašim

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vlašimi

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost k nákupu dvougeneračního rodinného domu v žádané lokalitě města Vlašim, situovaného v malebné ulici přímo u lesa. Tento prostorný dům, stojící na pozemku o rozloze 640 m2, nabízí komfortní bydlení pro více generací nebo možnost pronájmu jedné z bytových jednotek s celkovou užitnou plochou 322 m2.

DETAILNÍ POPIS NEMOVITOSTI:
Dispozice:
Přízemí: Bytová jednotka 3 + 1/133m2 v původním, avšak velmi udržovaném stavu. Z kuchyně je možný přímý vstup na prostornou terasu, která slibuje příjemné chvíle odpočinku v teplejších měsících. Koupelna je prakticky řešena se sprchovým koutem. Dvě ložnice spolu s obývacím pokojem poskytují dostatek soukromého prostoru pro celou rodinu, šatna a komora.
Patro: Byt 4 + 1/109 m2, který prošel částečnou rekonstrukcí. Moderní rohová kuchyňská linka je srdcem otevřeného obývacího prostoru, který je ideální pro rodinné a společenské setkání. Tři ložnice spolu se šatnou a koupelnou s vanou tvoří ideální zázemí pro pohodlné bydlení v pokojích se nachází klimatizační jednotky pro zajištění komfortu během horkých letních dnů.
Podsklepení a technické zázemí:
Celý dům je podsklepený, což poskytuje rozsáhlé možnosti využití prostoru. Nachází se zde kotelna, technická místnost, skladové prostory a garáž. Vytápění domu je řešeno elektrokotlem nebo kotlem na tuhá paliva s možností týdenního plnění, což zajišťuje vysoký komfort bydlení.

Vylepšení a vybavení:
Nová fasáda včetně zateplení pro zvýšení energetické účinnosti
Nová okna zajistí výbornou izolaci a snížení energetických nákladů
Bezpečnostní vchodové dveře pro Vaše bezpečí
Veškeré inženýrské sítě: elektřina, obecní vodovod, obecní kanalizace
Exteriér a zahrada:
Na zahradě se nachází garáž s půdním prostorem. Pergola s grilem je ideálním místem pro letní večery s rodinou a přáteli. Okrasné stromy a tůje dodávají zahradě příjemný estetický vzhled a zajišťují soukromí.

Tato nemovitost je ideálním řešením pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí pro život, a přitom nechtějí rezignovat na pohodlí a dostupnost městské infrastruktury. Díky dvěma samostatným bytovým jednotkám a celkové užitné ploše 322 m2 nabízí flexibilitu využití pro vlastní bydlení s možností pronájmu nebo bydlení pro více generací pod jednou střechou.

Dopravní dostupnost autem 10 min. na D1 40 min. směr Praha, 20 min. okr. město Benešov, Bus, Vlak.
Veškerá občanská vybavenost v místě ZŠ, MŠ, zimní, atletický a plavecký stadión, poliklinika, nákupní centrum, supermarkety, kino, divadlo a další.

Možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám vyřídíme.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky této výjimečné nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se Vám tento dům stane novým domovem.

Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
U Lesa, Vlašim
ID
103
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
322 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
322 m2
Plocha nemovitosti
640 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Irena  Trojanová

Irena Trojanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Vlašimi?

Podobné nemovitosti