Prodej chaty, Hrádek nad Nisou, Liberecká, 40 m2

Liberecká, Hrádek nad Nisou

1 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 149 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hrádku nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi hezkou, útulnou, zděnou chatu s venkovní terasou a velkým, slunným pozemkem, která se nachází v zahradní kolonii v Hrádku nad Nisou, na velmi pěkném a klidném místě.
Chata byla stavěná v 80-tých letech min. století. Jedná se o zděnou stavbu s částečným podsklepením.
Dispozice: sklepní prostor (užívá se jako úložný prostor na zahradní vybavení). V přízemí je vstupní chodbička, kuch. koutek a obývací prostor s kamny. Po schodišti je výstup do podkroví a tento prostor se využívá ke spaní.
Chata se prodává bez vybavení. Nový vlastník si interiér může dotvořit a zútulnit dle svých vlastních představ. Chata je v dobrém stavu a je vhodná k rekreačnímu užívání od jara do podzimu.
Do chaty není zavedená voda (k chatě je přivedená z místního vodovodního řádu a stačí si jen přihlásit vodoměr) ani elektřina. Elektřinu lze přivést na pozemek a následně do chaty z blízkého zdroje.
Kouzelnou atmosféru dotváří rozlehlá zahrada, ze které je nádherný výhled do okolí. Pozemek je částečně v rovině a částečně mírně svažitý. Je orientovaný na jižní stranu (slunce po celý den). Nabízí mnoho variant využití a je jen na Vás, jak ho celý využijete. K relaxaci ideální... Můžete si zde vybudovat pergolu s venkovním posezením, instalovat bazén, zahradničit atd. Na pozemku jsou ovocné stromy, okrasné dřeviny, spousta květin, dřevěná zahradní toaleta a dřevěná chatka (úložný prostor).
Koupi této nemovitosti Vám vřele doporučuji, neboť se opravdu jedná o hezké místo se spoustou zeleně a hezkým prostředím okolo. V atraktivní, oblíbené lokalitě. V okolí je spoustu míst vhodných k volnočasovým aktivitám. Dobře dostupná veškerá občanská vybavenost, procházky, cyklistika, koupání, houbaření.
Liberec 19 km, Zittau 5 km, Praha 110 km.

Parametry domu

Cena
1 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Liberecká, Hrádek nad Nisou
ID
N50346
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
811 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Mičková Michaela

Mičková Michaela

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hrádku nad Nisou?

Podobné nemovitosti