Prodej bytu 2+kk, Svitavy, Kapitána Jaroše, 43 m2 (ID: 2121565)

Kapitána Jaroše, Svitavy - Lány

2 249 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 718 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Svitavách

Informace k bytu

Nabízíme Vám prodej cihlového bytu 2+Kk v OV, o výměře 43 m2, s parkovacím stáním v atraktivní lokalitě na rozhraní Svitav a Hradce nad Svitavou. Byt je v osobním vlastnictví, po kompletní rekonstrukci a má velmi příjemnou atmosféru. Nachází se v 1.patře bytového domu.
Dispozice bytu: vstupní chodba se vstupem do koupelny se sprchovým koutem a samostatným WC a také do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Barový pult odděluje obývací prostor od kuchyňského koutu. V luxusně zařízené kuchyni je plynový sporák s el. troubou, myčka, digestoř a zabudovaná lednice. Ložnice je prostorná s vestavěnými skříněmi. Velkou devizou bytu je výhled do klidného vnitrobloku, kde se nachází vyhrazené parkovací stání a také kolna na uskladnění věcí. Byt je dispozičně velmi praktický, je laděn do světlých barev. Vytápění bytu je zajištěno samostatným plynovým kotlem. K bytu náleží venkovní kóje např. k uskladnění věcí. Dům je bez výtahu. Měsíční náklady spojené s užíváním bytu jsou 4 300,- Kč měsíčně (fond oprav, plyn + elektřina + voda).
V docházkové vzdálenosti je autobusová i vlaková zastávka. Vřele doporučuji pro klidnou lokalitu a přesto s veškerou infrastrukturou v blízkosti. Lze financovat hypotečním úvěrem.

Parametry bytu

Cena
2 249 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Kapitána Jaroše, Svitavy - Lány
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
43 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Prime Reality s.r.o.

Milady Horákové 373/10, Svitavy

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Kašová

Petra Kašová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Svitavách?

Podobné nemovitosti