Prodej ubytování, Černovice, 200 m2 (ID: 2121402)

Černovice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prověřené firmy v Černovicích

Informace k nemovitosti

Hledáte-li nemovitost, kterou nebudete využívat jen sami pro sebe, ale přinese Vám i finanční zisk, můžete využít této nabídky. Rodinný dům chcete-li chalupa v městečku Černovice u Tábora byl přizpůsoben k celoročnímu pronajímání pro dovolené, prázdniny, víkendy nebo dlouhodobým pronájmům.
Černovice u Tábora leží mezi čtyřmi městy – Táborem, Pelhřimovem, Veselím nad Lužnicí a Jindřichovým Hradcem. Městečko, zasazené do nádherné krajiny Vysočiny s nepřebernou možností výletů a sportovních aktivit, má kouzelnou atmosféru, navíc i dostatečnou občanskou vybavenost (pošta, školka, škola, obchody, restaurace, přírodní koupání).
Dispozice domu 5+1: přízemí- chodba, prostorný obývací pokoj (společenská místnost) s krbovými kamny, malý bar, plně vybavená kuchyňská linka, dvě samostatné toalety, internetové připojení po celém domě, zcela nově zrekonstruovaný pokoj s kuchyňskou linkou a vlastním sociálním zařízením (toaleta, sprchovací kout). Technická místnost s novým plynovým kotlem. V patře, tři prostorné pokoje, každý s vlastní koupelnou a toaletou, jejich rekonstrukce proběhla v roce 2015. V tuto chvíli je kapacita 15 lůžek.
IS: elektřina v mědi, vodovodní i kanalizační řad v plastu, plyn, nově vyvložkovaný komín, vytápění plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem (elektřina i plyn). Ústřední topení je instalováno nově a je v mědi. Veškeré rozvody jsou po rekonstrukci.
Pokud byste snad podnikat nechtěli a rádi byste využívali nemovitost jen pro sebe, k trvalému bydlení nebo rekreaci, není problém dispozice upravit pro rodinné bydlení a využít např. nově zrekonstruovanou místnost s kuchyňským koutem a příslušenstvím v přízemí domu jako bydlení pro rodiče. Tato nemovitost poskytuje více variant využití.
Oplocená rovinatá zahrada s venkovním zastřešeným posezením Vám poskytne požadované soukromí. Výměra pozemku 569m2.
Informace o PENB bude doplněna, nyní uvedena třída G.

Parametry nemovitosti

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Černovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Pytliková

Petra Pytliková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Černovicích (okr. Pelhřimov)?

Podobné nemovitosti