Pronájem bytu 2+kk, Praha - Třebonice, Thomasova, 46 m2

Thomasova, Praha

21 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Kauce 2 měsíční nájmy, provize agentuře 1 nájem)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme pronájem nového bytu 2+kk o velikosti 46 m² umístěného v 3. nadzemním podlaží čerstvě zkolaudovaného projektu Rezidence Britská čtvrť v ulici Thomasova.

K jednotce dále náleží balkon (4,5 m2) přístupný z obývací místnosti a je možnost parkovací stání a sklepu (+2.500 Kč)

Byt je světlý, nízkoenergetický a orientovaný na sever. Je zařízen moderní koupelnou se vanou, umyvadlem a WC. Je zde nová kuchyň se spotřebiči. Nachází se zde obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s vestavěnými skříněmi a chodba také s vestavěnými skříněmi.

Na oknech jsou záclony a blackoutové závěsy, které Vám zajistí pohodové spaní v zateměné místnosti. Vytápění je ústřední dálkové.

V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací - jen 5 min. nákupní centrum Avion.

Výborná dopravní dostupnost - v bezprostřední blízkosti Metra B s vlastním vstupem přímo z projektu, do centra města 15 min bez přestupů, 10 min vzdálené letiště Václava Havla a pár minut jízdy na dálnici D5 a Pražský okruh.

K nastěhování ihned.

Velkou výhodou je správa bytu. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která operativně řeší veškeré záležitosti spojené s nájmem (pravidelnou údržbu, vyúčtování služeb, apod.)

Měsíční zálohy na služby činí 4.539,- Kč. Elektřina se přepisuje na nájemníka.

Parametry bytu

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Kauce 2 měsíční nájmy, provize agentuře 1 nájem
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Thomasova, Praha
ID
303
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Kateřina Staňková

Kateřina Staňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze?

Podobné nemovitosti