Prodej bytu 4+1, Studénka, Budovatelská, 79 m2

Budovatelská, Studénka

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Studénce

Informace k bytu

Hledáte klidné bydlení v klidném domě ve Studénce?

Máme pro vás jeden příjemný čtyřpokojový byt v malém řadovém bytovém domě obklopeném zelení. Byt s výměrou 79 m² a dispozicí 4+1 je vyklizený, přichystaný k novým úpravám a novému příběhu.

Topení v bytě je zajištěno vlastním plynovým kotlem, ohřev vody elektrickým bojlerem. Měsíční náklady na byt vycházejí vzhledem k rozloze bytu velmi nízké. Měsíční nájemné, zahrnující fond oprav, vodu a společné prostory, vychází na 1.130,- Kč; celkové náklady včetně záloh na plyn a elektřinu vycházejí na 3.000,- Kč.

Okna orientovaná na jihovýchod a severozápad byly v rámci částečné revitalizace domu vyměněny za plastová dvojskla, podlahy v bytě jsou původní, parkety v pokojích, dlažba v ostatních místnostech.

K bytu náleží sklep a místnost - původní prádelna. Navíc je k dispozici i společná půda.

Veškeré služby a občanskou vybavenost máte cestou k náměstí v dosahu 1 km.
Studénka se rovněž nachází v lokalitě s výbornou dostupností do okolních měst. Za dvacet minut jste v Ostravě, Frýdku-Místku i Novém Jičíně.

Také příroda zde stojí za to. Město Studénka leží v chráněné krajinné oblasti Poodří a je obklopena rybníky, loukami a luhy. Oblastí protéká řeka Odra s přirozenými meandry a tvoří krásné přírodní okolí.
Krajina, místy připomínající anglický park, je protkaná cyklistickými i turistickými trasami. Díky rovinatému terénu jsou zde vyjížďky na kole opravdu kouzelné.

Přijďte se podívat. S financováním Vám rádi pomůžeme!

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Budovatelská, Studénka
ID
4518
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
79 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
858 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Jemelíková

Ing. Silvie Jemelíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Studénce?

Podobné nemovitosti