Prodej chaty, Příbram, 20 m2

Příbram - Příbram III

1 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 055 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem malebné chaty v klidné lokalitě Příbram - Sázky - Hatě. Celková výměra pozemku činí 408 m2, na kterém se nachází chata s užitnou plochou 22 m2. Tento pozemek je doplněn dřevěnou kůlnou, která slouží jako praktický sklad a obsahuje toaletu napojenou na jímku.

Interiér chaty: V interiéru chaty najdete útulnou kuchyni, ideální pro přípravu rodinných pokrmů a společné stolování. Součástí chaty je také televizní koutek s pohodlným gaučem a klidným posezením, které poskytuje příjemné prostředí pro odpočinek a sledování oblíbených pořadů. Nad tímto obytným prostorem se nachází spací patro, které nabízí útulné a klidné místo pro noční odpočinek.

Vnější vybavení pro rekreaci: Před chatou je umístěno pohodlné sezení, kde si můžete vychutnávat klidné chvíle obklopeni přírodou. Pro milovníky grilování je k dispozici venkovní gril, ideální pro letní barbecue. Pozemek dále nabízí ohniště pro večerní posezení pod hvězdami a vlastní beachvolejbalové hřiště pro sportovní vyžití. Pro další úroveň relaxace můžete využít venkovní nafukovací vířivku, která je perfektní pro odpočinek po dni plném aktivit.

Ideální místo pro odpočinek a rekreaci: Tato nemovitost je perfektní volbou pro ty, kteří hledají místo pro víkendové úniky nebo dlouhodobější pobyt v klidu a pohodě. Nabízí jedinečnou příležitost pro relaxaci, odpočinek a nabíjení baterií v srdci přírody, s bohatými možnostmi pro aktivní i pasivní rekreaci.

Nenechte si ujít šanci vlastnit tento kouzelný úkryt, který kombinuje pohodlí a praktičnost s nádherným přírodním prostředím a rozmanitými možnostmi pro aktivní rekreaci. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis, pokud se rozhodnete tento pozemek koupit.

Budu se těšit na osobní setkání!
Tomáš Černohorský







Parametry domu

Cena
1 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Příbram - Příbram III
ID
10
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
20 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
20 m2
Plocha nemovitosti
408 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Černohorský

Ing. Tomáš Černohorský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Příbrami?

Podobné nemovitosti