Prodej rodinného domu, Adeje, Španělsko, 190 m2

Adeje, Španělsko

16 016 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Jedinečná příležitost!!! Užijte si luxus a pohodlí v exkluzivním třípodlažním městském domě v prestižní části El Galeón, Adeje. Tento částečně zařízený dům kombinuje moderní design s funkcionalitou, nabízející soukromou garáž na dvě auta s elektronickými dveřmi, zvukotěsné studio a další úložné prostory. Světlý obývací pokoj s otevřenou kuchyní vybavenou nejmodernějšími spotřebiči a poloostrůvkem, ideální pro gurmány. Relaxujte na jedné ze dvou prostorných teras, vybavených markýzou a umělým trávníkem, které jsou dokonalým místem pro venkovní zábavu. Ve druhém patře najdete čtyři pohodlné ložnice, dvě plnohodnotné koupelny a hlavní apartmá s vlastním balkonem. Dům je vybaven kvalitní izolací a klimatizací, zajišťující komfort v každém ročním období. Nachází se pár kroků od Outlet nákupního centra Galeon a v blízkosti škol, supermarketů, zdravotnických zařízení a sportovních areálů. V komplexu je k dispozici komunitní bazén, který využijete pro relaxaci ve skvělém klimatu této oblasti. Tato nemovitost má i licenci na rekreační pronájem s potenciálním příjmem až 52 000 eur ročně, což ji činí atraktivní nejen pro bydlení, ale i jako investici. Nezmeškejte šanci stát se majitelem tohoto jedinečného domu.
Celková plocha 270 m², obytná plocha 190 m², terasa Ano 2 přední a zadní, parkování, kuchyně Openplan, ložnice 4 + 1, 3 koupelny, 2 patra a suterén, velká vlastní garáž, komunitní bazén.
Poplatky: komunitní poplatky 93€/měsíc, IBI roční daň z nemovitosti 415€/rok
V případě zájmu, se vám postaráme o servis spojený s pronájmem, správou a údržbou nemovitosti v době vaší nepřítomnosti. Váš nový domov čeká právě na Vás!

Parametry domu

Cena
16 016 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Adeje, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
90 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Fico reality

Masarykovo nám. 138, Uherský Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Rossi

Jana Rossi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Top nabídky

Podobné nemovitosti