Pronájem bytu 1+kk, Praha - Třebonice, Thomasova, 29 m2

Thomasova, Praha

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Kauce 2 měsíční nájmy, provize agentuře 1 nájem)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme pronájem nového bytu 1+kk o velikosti 29 m² umístěného v 3. nadzemním podlaží čerstvě zkolaudovaného projektu v Rezidenci Britská čtvrť v ulici Thomasova.

K jednotce dále náleží balkon (4,5 m2) přístupný z obývací místnosti a je možnost parkovací stání a sklepu (+2.500 Kč)

Byt je světlý, nízkoenergetický a orientovaný na sever. Je zařízen moderní koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Je zde nová kuchyň se spotřebiči. Obývací pokoj je z části předělený vestavěnými skříněmi.


Na oknech jsou záclony a blackoutové závěsy, které Vám zajistí pohodové spaní v zateměné místnosti. Vytápění je ústřední dálkové.

V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací - jen 5 min. nákupní centrum Avion.

Výborná dopravní dostupnost - v bezprostřední blízkosti Metra B s vlastním vstupem přímo z projektu, do centra města 15 min bez přestupů, 10 min vzdálené letiště Václava Havla a pár minut jízdy na dálnici D5 a Pražský okruh.

K nastěhování ihned.

Velkou výhodou je správa bytu. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která operativně řeší veškeré záležitosti spojené s nájmem (pravidelnou údržbu, vyúčtování služeb, apod.)

Měsíční zálohy na služby činí 2.882,- Kč. Elektřina se přepisuje na nájemníka.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Kauce 2 měsíční nájmy, provize agentuře 1 nájem
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Thomasova, Praha
ID
301
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
29 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Kateřina Staňková

Kateřina Staňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze?

Podobné nemovitosti