Prodej restaurace, Odry, Okružní, 800 m2

Okružní, Odry

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc

(nejnižší podání)

Prověřené firmy v Odrách

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce zavedenou pivnici u Barona nacházející se v centru města Odry.

Elektronická aukce se bude konat dne: 23.5.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM5MDU=
Prohlídka se bude konat 16.5.2024 od 9:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu - Mgr. Martin Půček. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

V současné době pivnice je kompletně vybavená a nabízí podnikatelské příležitosti v podobě konání společenských akcí, firemních večírků, narozeninových oslav a dalších akcích.

V prvním podlaží se nachází hlavní místnost pivnice s výčepem, další místnost s kulečníkem, kancelář, sociálky, skladové prostory a bývalá kuchyň, která v současné době není v provozu. První podlaží nabízí kapacitu až pro cca 70 osob.

V druhém podlaží se nachází celkem dvě bowlingové dráhy, bar, salónek pro soukromé oslavy, terasa, sociálky. Celková kapacita osob je cca 80 míst.

Možnost venkovního z části krytého posezení na dvoře až pro 100 osob.

Součástí aukce je kompletní vybavení včetně všeho příslušenství.

Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 49.662983839, 17.83020815

Parametry nemovitosti

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Okružní, Odry
ID
5340AD2478S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
800 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Odrách?

Podobné nemovitosti