Prodej obchodního prostoru, Praha - Vršovice, Bulharská, 143 m2

Bulharská, Praha 10 - Vršovice

11 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 801 Kč /za měsíc

(Včetně ceny realitního a právního servisu.)

Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivita na dosah

Hezký den,

představte si, že byste mohli kombinovat bydlení a podnikání na jednom místě, kde se mísí příjemná atmosféra předměstí s pulsujícím životem metropole. Pražské Vršovice jsou místem, které je známé svým bohatým kulturním a sportovním (Slavia Praha a Bohemians Praha) životem a památkami, kde historie potkává moderní trendy a kde se každý cítí jako doma.

Máme pro Vás k dispozici exkluzivní nebytový prostor o rozloze 143 m2, který se nachází v Bulharské ulici v Praze Vršovice. Prostor je aktuálně rozdělen na obytnou a kancelářskou část pouze sádrokartonovou příčkou, takže pokud byste preferovali jednotný prostor, obě části je možné jednoduše spojit.

Představte si, že byste měli k dispozici ne jeden, ne dva, ale hned tři vchody. Dva z nich jsou z domu, každý do jedné části a třetí vchod je přímo z boční ulice Finská. To umožňuje naprosto přizpůsobit prostory Vašemu druhu podnikání. Unikátní, že?

Finanční stránka je také důležitá. Měsíční předpis záloh na služby a opravy domu činí cca 3 500,- Kč. Měsíční zálohy pak na elektřinu jsou 1 650,- Kč a na plyn 2 450,- Kč.

Bydlení i podnikání na jednom místě znamená, že budete mít to nejlepší z obou světů. Můžete si užívat klidu a pohodlí domova, zatímco máte možnost rychle a snadno se přesunout do práce. To vše v prostoru, který si můžete přizpůsobit svým potřebám.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě vlastních kritérií.

PENB je v kategorii "D".

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte a podívejte se na přiložený půdorys nebo si přijďte prohlédnout celý prostor osobně. Věříme, že si jeho potenciál rychle oblíbíte. Těšíme se na setkání s Vámi!

S pozdravem,
Petr Hromas
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104921.

Parametry nemovitosti

Cena
11 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně ceny realitního a právního servisu.
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Bulharská, Praha 10 - Vršovice
ID
N104921
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
143 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY LUŽINY

Archeologická 2256/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Hromas

Petr Hromas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 10?

Podobné nemovitosti