Pronájem bytu 3+1, Kolín, Na Magistrále, 62 m2

Na Magistrále, Kolín - Kolín II

15 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme vám k pronájmu byt s dispozicí 3+1, o celkové ploše 62 m2 na adrese Na Magistrále 745, Kolín II, který se nachází v 4. nadzemním podlaží cihlového bytového domu.

Nemovitost je po celkové revitalizaci - kompletní zateplení (PENB - C, úsporná budova), výměna rozvodů vody, instalace vlastní čističky pitné vody aj. Poskytuje tam komfortní bydlení s nízkými náklady.

Bytová jednotka v nedávné době prošla velice citlivou a vkusnou rekonstrukcí kuchyně, koupelny, podlah, omítek v podobě betonových stěrek a celkově byla vždy dobře udržována. Pro nájemníky je k dispozici pevné vybavení bytu - kuchyňská linka vč. myčky a chladničky, vestavěné skříně. Interiér si je možné vybavit dle vlastních preferencí. K bytu dále náleží prostorný, zděný sklep, velikosti 5 m2, který se nachází v suterénu domu. Pro lepší seznámení s nemovitostí využijte možnost virtuální prohlídky, která je součástí inzerátu.

Po dohodě lze pronajmout i temperovanou garáž se zavedenou elektřinou, umístěnou přímo v domě. Jinak lze parkovat v blízkém okolí.

Tato lokalita, obklopená množstvím zeleně nabízí klidné a pohodové bydlení, nejen díky bohaté občanské vybavenosti, ale i díky blízkému sousedství přírody - městská rozhledna Vodárna, rybník Peklo nebo Štítarské údolí se svoji naučnou stezkou.

Byt je k dispozici přibližně od 1.6.2024.

Nájemné: 15 500 Kč
Energie: 3 850 Kč (vytápění 1 315 Kč, elektřina 1 000 Kč, plyn 800 Kč, studená voda 720 Kč a ostatní poplatky 15 Kč)
Kauce: 30 000 Kč
Provize: 15 000 Kč

Parametry bytu

Cena
15 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Na Magistrále, Kolín - Kolín II
ID
43
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 68 lidí

Prodejce

Ing. Jelínek Štěpán

Ing. Jelínek Štěpán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Kolíně?

Podobné nemovitosti