Prodej bytu 4+kk, Praha - Žižkov, Olšanská, 114 m2 (ID: 2118227)

Olšanská, Praha 3 - Žižkov

13 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 954 Kč /za měsíc

(+ poplatky)

Prověřené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 4+kk o velikosti 114m² + 4 m² balkon, 2 parkovací stání, který se nachází v populární lokalitě Praha 3 v rezidenci Garden Towers.

Stylový a částečné zařízený byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží projektu Garden Towers. V bytě o celkové ploše 114 m2 najdete tři ložnice. Obývací část je velký pokoj se stylovou kuchyňskou linkou, která je vybavena veškerými spotřebiči. Díky velkému počtu oken je místnost krásně osvětlena denním světlem. Byt disponuje celkem dvěma koupelnami, z nichž jedna je vybavena prostornou vanou a další má moderní sprchový kout. V bytě je komora s vestavený skříně.
K bytu patří sklep 8 m2 a dvě parkovací stáni v podzemní garáži.


Byt se nachází v populární lokalitě Prahy - Žižkov.
V okolí naleznete vynikající občanskou vybavenost. V blízkosti je velký park, Albert, tramvajová zastávka.

Rezidenti mohou využít služby recepce, vnitřní dvůr a společnou terasu. Vstup do rezidence je umožněn pouze na bezpečnostní čip. Jedná se o atraktivní lokalitu s vynikající občanskou vybaveností a dopravní dostupností. V okolí se nacházejí restaurace, obchody, obchodní centrum Flora, Olšanská poliklinika, školy, školky, kavárny a tramvajová zastávka "Nákladové nádraží Žižkov"

Prohlídky jsou možné po domluvě.
Celková cena: 13.000.000 kč vč. Provize

Pro více informací ohledně teto nemovitosti nebo domluvení prohlídky nás kontaktujte nebo vyplňte formulář níže, rádi se Vám budeme věnovat.

Parametry bytu

Cena
13 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Olšanská, Praha 3 - Žižkov
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
114 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
114 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ing. Artem Faust

Rostislavova 1747/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Artem Faust

Artem Faust

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti