Pronájem bytu 2+kk, Olomouc, Na Bojišti, 72 m2

Na Bojišti, Olomouc

16 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti, nabízíme Vám k pronájmu krásný nový byt 2+kk s terasou na ulici Na Bojišti v městské části Olomouc – Bělidla v novém projektu Bělidelský dvůr.

Byt s terasou o užitné ploše 72 m2 se nachází v 2. nadzemním podlaží rodinného domu a je orientovaný na východní a jižní stranu. Nabízí tedy skvělé prosvětlení, příjemné klima i v letních měsících a hezký výhled do okolních zahrad.

Jednotka má prostorné zádveří s úložným prostorem, ložnici a velký obývací pokoj se vstupem do koupelny a kuchyňského koutu. Z obytného prostoru je výlez na velkou krytou terasu o výměře 17 m2 s hezkým výhledem do okolí.

Dům disponuje energetickým štítkem třídy B a kvalitní tepelnou i zvukovou izolací mezi jednotkami. Okna jsou osazena izolačním trojsklem a velkoformátové okno v obytném prostoru je vybavenou elektrickou předokenní žaluzií.

Topení je podlahové. O ohřev vody se stará bojler.

Byt má vysoký standard. Obklady i zařizovací předměty v koupelně jsou značky Villeroy&Boch, kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči značky Teka. Byt je vybavený klimatizační jednotkou.

K bytu náleží venkovní komora o výměře 3 m2 s osvětlením a přípojkou elektřiny 230/400V a jedno parkovací místo.

Lokalita je známá svoji výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností. V blízkosti od domu se nachází škola, školka, praktický lékař a obchodní centrum Bělidla. Výhodou je blízká příroda a cyklostezka u řeky Bystřičky a blízkost zastávek tramvaje, autobusu. Hlavní nádraží se nachází 7 minut chůze.

Byt je k nastěhování ihned. Majitel si přeje dlouhodobého nájemníka, nekuřáka bez domácích mazlíčků

Podmínky: Nájem: 16.500,-, energie voda: 1000,- + přepis elektřiny, kauce: 32.000,- , provize RK: 16.800,-

Byt je k nastěhování od 1.6. 2024

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Parametry bytu

Cena
16 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Na Bojišti, Olomouc
ID
202437
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti