Prodej chaty, Vysoká Pec, 41 m2 (ID: 2117902)

Vysoká Pec

1 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 863 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vysoké Peci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme Vám unikátní možnost pořídit si chatu k rekreaci či k trvalému bydlení v obci Pyšná.
Chata má jedno nadzemní podlaží o ploše 41 m2 a je částečně podsklepená. Celooplocený Pozemek má mírně svažitý terén, je orientován jižním směrem a jeho výměra je 444 m2. Vstup do objektu zajišťuje prosklená veranda, ze které se vchází do kuchyně a poté do obytných místností, z nichž k jedné přiléhá koupelna.
Dům je napojen na veřejný vodovod, rozvod elektřiny a má vlastní žumpu. Vytápění objektu je zajištěno kamny na tuhá paliva, ohřev teplé vody je zajištěn lázeňskými kamny.
Před třemi lety proběhla výměna střešní krytiny za plechovou, včetně výměny okapů a klempířských prvků. Okna jsou dřevěná.
Na zahradě najdeme ovocné stromy: višeň, třešeň, jabloň, hrušeň, rybíz, angrešt, švestku, meruňku a broskev.
Pyšná je část obce Vysoká Pec a nachází se 3 km severozápadně od Vysoké Pece. Nejbližší autobusová zastávka a obchod je v Drmalech vzdálený cca 2,9 km. 2 minuty od chaty je místní Skiareál Pyšná, který se rozprostírá v nadmořské výšce 613 až 730 m a nabízí kvalitní lyžování po celé zimní období.
Pokud byste chtěli na výlet doporučujeme raně barokní zámek Červený Hrádek, který je 4 km od obce, zámek Jezeří, rozhlednu Hláska, Jeřabina, nebo vodní nádrž Kemenička a jiné. Pokud si chcete užít pohádkovou zimu na horách, tak Vám doporučujeme právě tuto nemovitost.

Parametry domu

Cena
1 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Vysoká Pec
ID
2023171
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
41 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
444 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Open Door s.r.o.

Salvátorská 931/8, Praha 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Eva Gabrielová

Eva Gabrielová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Vysoké Peci (okr. Chomutov)?

Podobné nemovitosti