Prodej vícegeneračního domu, Soběslav, Žižkova, 293 m2 (ID: 2117896)

Žižkova, Soběslav

6 470 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 834 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Soběslavi

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi vícegenerační třípodlažní rodinný dům k rekonstrukci na okraji centra města Soběslav.

Dům má podlahovou plochu 293 m2 a ta je rozdělena do dvou samostatných bytových jednotek, které se rozprostírají na každém patře, o dispozicích 3+kk a 2+1, dále chodeb, schodiště a suterénu. Užitná plocha domu je cca 383 m2 (včetně půdy).

Vstup do domu je z ulice Žižkova a v přízemí je chodba napříč domem, která vede k zadnímu vchodu na dvorek. Z chodby je vstup do první bytové jednotky (80 m2), která se skládá z prostorné vstupní haly, tří samostatných místností, malé kuchyně, koupelny, samostatné toalety a zimní zahrady. Po krásném schodišti prosvětleném luxfery se dostanete do druhého patra, kde je druhá bytová jednotka s obdobnou dispozicí (90 m2). Jednotka je opět tvořena prostornou vstupní halou, kuchyní, dvěma samostatnými místnostmi, spíží, koupelnou, toaletou a zimní zahradou. Dispozice bytových jednotek je variabilní a změna dispozic je možná. Obytné místnosti mají na podlahách zachovalá dřevěná prkna. Dům má plastová okna.
O patro výše se nachází půda, která by mohla být v budoucnu přeměněna na další bytovou jednotku. Dům je podsklepen a sklep (90 m2) je rozdělen do několika různě velikých místností. Ve sklepě je umístěn kotel na tuhá paliva a studna.

Pozemek (187 m2), který náleží k domu je tvořen příjezdem z ulice z boku domu a dvorkem za domem. Na pozemku je garáž s malou dílnou a další menší zahradní domek – dřevník. I s tímto prostorem se dá hrát – dvorek za domem by se mohl krásně přeměnit na zelený kout k relaxaci.

Umístění domu je v klidné ulici na kraji parku, necelý kilometr od náměstí Republiky a 200 m od vlakového nádraží. Soběslav nabízí kompletní občanskou vybavenost a výhodou je i blízkost a dobrá dopravní dostupnost do měst Tábor a České Budějovice.

Dům je určen k rekonstrukci a jeho využití může být různé – jako vícegenerační bydlení pro rodinu, tak jako investiční projekt nájemních bytů.

Parametry domu

Cena
6 470 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Žižkova, Soběslav
ID
2024055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
383 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
293 m2
Plocha nemovitosti
187 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Vendula Dvořáčková

Ing. Vendula Dvořáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Soběslavi?

Podobné nemovitosti