Prodej komerční nemovitosti, Ostrava, Závodní, 630 m2 (ID: 2117702)

Závodní, Ostrava

13 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 814 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ostravě

Informace k nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí exkluzivně k prodeji bytový dům na ulici Závodní souběžná s ulici Rudná v Ostravě. Velmi strategické místo, jak k bydlení, tak ke komerčnímu využití. Jedná se o trojpodlažní celo podsklepený dům se šesti bytovými jednotkami a třemi garážemi. Dům je po kompletní revitalizaci, nová střecha s krytinou SATJAM Rapid. Nová plastová okna se sníženou hlučností. Dále jsou zde nové kročející Anhybridové podlahy s podlahovým vytápěním. Nové sádrové omítky, nová elektřina. V každé bytové jednotce jsou připravená čidla k Alarmu, ke kouři a k okenním venkovním žaluziím. V domě se nachází jedna z garáží s vlastním zázemím o velikosti 35 m2 s přípravou pro WC.
Dům má zastavěnou plochu 218 m2 se zahradou o velikosti 831 m2 a dalšími dvěma garážemi o velikosti 52m2.
V prvním podlaží se nacházejí dvě bytové jednotky o velikosti 2+KK o výměře 54 m2 a druhá 3+KK o výměře 65 m2 s rohovými okny.

Ve druhém podlaží se nacházejí dvě bytové jednotky o velikosti 2+KK o výměře 54 m2 a druhá 3+KK o výměře 65 m2 s rohovými okny.

Ve třetím podlaží vznikly krásné dva podkrovní byty o velikosti 42 m2 a 48 m2 s vikýřovými okny.
Ve všech bytových jednotkách schází dodělat koupelny dle vlastních představ.
Zahrada je celo oplocená a na plotě i domě jsou vytvořeny reklamní plochy, které měsíčně přinesou majiteli 26.000,- Kč výnos s pronájmu bytů a garáží je cca 80.000,- Kč. Tato zahrada má dva vjezdy.
V blízkosti jsou různá sportoviště fotbalový stadion Vítkovice, Ledňáček, ČEZ Aréna. Veškerá občanská vybavenosti je dostupná Pro více informací volejte našeho specialistu.

Parametry nemovitosti

Cena
13 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Závodní, Ostrava
ID
1730
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
630 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Zákaznická linka společnosti

Zákaznická linka společnosti

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Ostravě?

Podobné nemovitosti