Prodej bytu 4+kk, Znojmo, 102 m2 (ID: 2117200)

Znojmo - Přímětice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(Jedná se o prodej přímo od developera, neplatí se provize, včetně DPH, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Znojmu

Informace k bytu

Prodej novostavby bytu 4+kk s terasou o CP 164m2, Znojmo - Přímětice, ul. Třešňová

Zcela nová moderní rezidenční oblast bytových domů Rezidence Třešňová na okraji města Znojma, v příměstské části Přímětice, byla dokončena a zkolaudována a nám zbývá d o p r o d e j posledních bytových jednotek za tyto atraktivní ceny.

A když říkáme, že byla dokončena, tím myslíme doopravdy vše. Terénní úpravy jsou již minulostí, zeleň obhání naše bytové domy v šedo-bílých tónech a tak zatraktivňuje celé okolí, kde si mohou vyřádit nejen Vaše děti, ale i Vaši domácí mazlíčci.

Nabízíme Vám bytovou jednotku 4+kk (byt P.02_3NP) na adrese Třešňová 905/3 o velikosti 102m2 s terasou o ploše 54,4m2 a balkónem o velikosti 8,1m2, která splní svým pojetím a praktickým uspořádáním očekávání mladé rodiny či investora.

Jednotka je připravena rovnou k nastěhování. Ti, co rádi vaří, uvítají dostatečně prostornou kuchyňskou linku se zabudovanými moderními spotřebiči zn. Whirlpool a dostatkem úložného prostoru. V celé jednotce se nachází vinylová podlaha a v koupelně se projdete po keramické dlažbě šedé barvy. Dále v koupelně nalezneme topný žebřík, vanu a zcela novou již zapojenou pračku zn. Whirlpool. V každé místnosti se nachází klimatizační jednotka zn. Hitachi a Vy se tak letních horkých dnů nemusíte vůbec bát. Šatna o velikosti 2,2m2 Vám nabízí další úložné prostory.
K bytu náleží i sklepní kóje, která má samostatný vstup, a kam si můžete např. uložit své kolo či lyže.

Po technické stránce je tato nabízená jednotka vybavena elektrickými předokenními žaluziemi a klimatizačními jednotkami zn. Hitachi, které jsou v každé obytné místnosti, mající vlastní ovládání či je můžete obsluhovat pomocí mobilní aplikace díky svému chytrému telefonu.
Ohřev vody zajistí tepelná čerpadla, jež znatelně sníží náklady na provoz budovy a tak se v budoucnu nemusíte bát, že by bylo třeba dům zateplovat.

K této bytové jednotce náleží také 2 venkovní parkovací, které jsou zahrnuta již v ceně nemovitosti.

Přednosti lokality
270 m – Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola
650 m – zdravotnické zařízení
650 m – MHD zastávka (č. 804 hřbitov, č. 804 – sídliště)
750 m – Pekařství a Cukrárna Ivanka III.
950 m – obchod s potravinami Hruška
950 m – Lékárna „U Zlaté koruny“
1500 m – Veterinární klinika Přímětice

Financování nemovitosti Vám rádi zajistíme pomocí zvýhodněného hypotečního úvěru, vytvořeného pro účely tohoto projektu.

Pokud se Vám naše nabídka a Rezidence Třešňová líbí stejně jako nám a máte zájem o jeden z poslední bytů, neváhejte se nám ozvat na prohlídku či více informací.

Děláme moderní bydlení dostupnější.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Jedná se o prodej přímo od developera, neplatí se provize, včetně DPH, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Znojmo - Přímětice
ID
00006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
165 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
102 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ondřej Závodný

Ondřej Závodný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Znojmu?

Podobné nemovitosti