Prodej bytu 3+kk, Znojmo, Višňová, 81 m2 (ID: 2117195)

Višňová, Znojmo - Přímětice

5 607 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 721 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Znojmu

Informace k bytu

Rádi bychom Vám představili náš rezidenční projekt Višňová, který navazuje na předchozí rezidenční bydlení Třešňová a Hrušňová v Příměticích, a tak uzavírá zcela novou čtvrť v moderním duchu. Ti, kteří mají rádi příměstské části s lehkou dostupností do blízkého města Znojma, je toto slunné a klidné místo přímo ideální.

Touto cestou vám nabízíme bytovou jednotku o dispozici 3+kk v 2.NP bytového domu o CP 81,2 m2, včetně balkónu o ploše 4,5 m2.

Tento byt má velmi praktické dispoziční řešení, je velice prostorný a náleží k němu také 1 venkovní parkovací stání a sklepní kóje. Bude vybaven venkovními elektrickými předokenními žaluziemi, klimatizační jednotkami a bezpečnostními vstupními dveřmi.

Vytápění zajišťuje propracovaný systém HITACHI s vlastní klimatizací, 270l zásobníkem na vodu propojený s tepelným čerpadlem, který se nachází na střeše domu. Nesmíme zapomenout také na podlahové vytápění v celém bytě a protipožární senzory , jež myslí na Vaši bezpečnost.

Pokud se chcete dozvědět, více doporučujeme osobní schůzku s makléřem na prohlídce tohoto projektu.
Kolaudace všech bytů je naplánována na 04/2024.

Dále tato lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a bytové domy se také nachází v bezprostřední blízkosti autobusové zastávky.

Více info v RK.

Parametry bytu

Cena
5 607 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Višňová, Znojmo - Přímětice
ID
00026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
81 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ondřej Závodný

Ondřej Závodný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Znojmu?

Podobné nemovitosti