Prodej bytu 4+1, Praha - Staré Město, Divadelní, 138 m2

Divadelní, Praha 1 - Staré Město

53 683 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 255 837 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Přinášíme vám unikátní příležitost koupě bytu v jednom z nejkrásnějších a nejreprezentativnějších domů pražského nábřeží. Ve čtvrtém patře (5.nadzemní podlaží) se dvěma zdobnými arkýři a úžasným panoramatickým výhledem od Národního divadla přes Petřín až k Pražskému hradu se nachází bytová jednotka o dispozici 4+1 a velikosti 138 m2.
Tento byt nadchne všechny milovníky klasických historických prvků - zdobné štuky na stropech, rozety, repasované kazetové dřevěné dveře s prosklením, dřevěné dubové parkety, průchozí pokoje ad. Navíc se byt nabízí jako kompletně vybavený, díky čemuž je připravený k nastěhování v podstatě ihned.
Z centrální vstupní chodby projdete do koupelny, kuchyně, jídelny a obývacího pokoje. V rámci chodby se nachází chytře schované dveře do prostoru prádelny s pračkou a sušičkou a walk-in šatny. Hlavní ložnice má poté ještě svoji samostatnou koupelnu s vanou. V obou dvou ložnicích jsou šatní skříně na míru, kuchyňská linka se spotřebičemi značky Miele. Všechny pokoje jsou navíc osazeny klimatizační jednotkou.
Byt se nachází jako jediný na celém podlaží, díky čemuž přináší naprosté soukromí a klid bydlení v samém srdci Prahy.

Parametry bytu

Cena
53 683 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Divadelní, Praha 1 - Staré Město
ID
DIV501
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
138 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Anna Černá

Anna Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti