Prodej bytu 4+1, Záchlumí - Bohousová, 80 m2

Záchlumí, Bohousová

2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Záchlumí

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1, 80 m², Záchlumí

Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s užitnou plochou 80 m² v klidné části obce Bohousová. Tento cihlový byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Bytový prostor se rozkládá do 5 místností, které jsou ideálně rozvržené pro pohodlné bydlení a nabízejí dostatek místa pro vaši rodinu. Zároveň garážové stání zajistí komfort pro Vaše vozidlo.
Nemovitost je v původním stavu, což oceníte při případných úpravách dle vlastních představ o útulném domově. Nabídka je vhodná pro každého, kdo hledá komfortní bydlení v příjemném a bezpečném prostředí. Kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku této výjimečné nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Záchlumí, Bohousová
ID
868710
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Jirka

Lukáš Jirka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Záchlumí (okr. Ústí nad Orlicí)?

Podobné nemovitosti