Prodej bytu 3+kk, Písek - Budějovické Předměstí, Švantlova, 90 m2

Švantlova, Písek, Budějovické Předměstí

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Písku

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji luxusní byt 3+kk s terasou po celém svém obvodu, velkým zděným sklepem a prostorným výtahem v Rezidenci Švantlova v Písku.

Byt byl v projektu navržen jako 4+kk, současným majitelům však vyhovuje otevřená, velmi prostorná a světlá dispozice. Pokud však budete potřebovat jednu ložnici navíc, nabízí se velmi jednoduché řešení.

Byt se nachází v nejvyšším patře budovy s výtahem. Z bytu je výhled na široké okolí města Písku.

Při výstavbě bylo myšleno nejen na design, ale také na praktickou stránku využití bytu. Ve stropech je dvojitá kapsa, která zaručuje izolaci. Byt je vybaven klimatizací, na terasách jsou po celém jejím obvodu markýzy, které jsou s elektrickým ovládáním. V případě větrného počasí se sami zatáhnou. Okna jsou opatřena předokenními žaluziemi také na elektrické ovládání. V celém bytě je podlahové vytápění, v koupelně je navíc žebříkový radiátor. Podlahy jsou vinylové v jednotném dekoru, interiérové dveře jsou zn. Sapeli, bezfalcové. Kuchyňská linka je navržena tak, aby byl využit každý centimetr úložného prostoru.

Při vstupu do bytu je velmi prostorná hala, ze které je přístupný otevřený obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou (zde by mohla být vybudován pokoj o výměře cca 13 m²). Ze dvou částí obývacího pokoje je vstup na terasu. Z chodby je dále vstup na samostatnou toaletu, která je díky své velikosti využívána i pro umístění pračky a sušičky. Tyto spotřebiče Vám tedy nezavazí v reprezentativní koupelně, která je s druhou toaletou a sprchovým koutem. V bytě je dále samostatná ložnice a malý dětský pokojík či pracovna, obě tyto místnosti jsou také se vstupem na terasu.

K bytu náleží velký zděný sklep. V případě zájmu je možno nabídnout garáž s výborným přístupem v rámci parkovacího podlaží.

Součástí inzerátu je fotogalerie, ve které najdete půdorysy a video. Některé realitní servery zveřejnění videa neumožňují, na vyžádání Vám ho zašleme.

Parametry bytu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Švantlova, Písek, Budějovické Předměstí
ID
J10092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Písku?

Podobné nemovitosti