Prodej bytu 3+kk, Praha - Dolní Měcholupy, U Výstavby, 86 m2 (ID: 2115551)

U Výstavby, Praha 10 - Dolní Měcholupy

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právních služeb.)

Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi pěkný nadstandardní prostorný byt dispozice 3+kk/B (balkon), s garážovým parkovacím stáním o celkové ploše bytu 85,5m2 + balkon cca 6,5m2 ve 2.NP ze 3 cihlové novostavby v Praze, Dolní Měcholupy, ul. U výstavby, kde se bytová zástavba velmi dobře prolíná se zástavbou rodinných domů a zapadá do místní krajiny s výbornou infrastrukturou. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví - je možno využití hypotečního úvěru. V domě je pouze 6 bytových jednotek, společná zahrada pod oplocením kolem domu, což novým majitelům poskytne klidné bydlení v soukromí. Bytová jednotka disponuje obýv.pokojem s kuch.koutem o velikosti 35,4m2 orientované na východ a jih, dětským pokojem - 17,6m2 orient. na jih, ložnicí s orientací na východ a sever - 13,6m2, předsíň - 8,2m2, koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvě umyvadla a WC - 8,2m2 (v koupelně je okno), další WC s umyvadlem zvlášť. Kuchyňská linka vysokého lesku vínové barvy s vestavěnými spotřebiči – el. trouba, plynová varná deska, odsavač par, myčka nádobí, lednice s mrazákem, mikrovl.trouba. Okna jsou plastová v tmavém dekoru s vnitřními žaluziemi na řetízkový posuv. V každém pokoji je umístěna klimatizační jednotka. V celém bytě podlahové vytápění, ohřev vody a vytápění vlastním plynovým kotlem, který je umístěn v komoře. V předsíni se nachází vest.skříň zn. WOODFACE. Podlahové krytiny – pokoje – plovoucí podlaha, chodba, koupelna, WC – dlažba. V suterénu domu se nachází kočárkárna. Dům je střežen kamerovým systémem. Velkou výhodou je bezproblémové parkování - garážové parkovací stání s výhradním právem užívání, pod uzavřením jsou navíc k dispozici dvě venkovní parkovací stání pro dům, parkování před domem - dostatek místa.
V Dolních Měcholupech je veškerá občanská vybavenost (školka, škola, zdrav. středisko), do 2 km Retail park, kde je spousta nákupních možností a dále pak OC Europark a oblíbené outletové centrum Fashion arena. Pár metrů od domu je autobusová zastávka, ze které se dopravíte za 15 minut na metro A. K relaxaci a aktivnímu odpočinku je možno v nejbližším okolí využít Měcholupský park, Krtkův svět, cyklostezku. Byt je k dispozici ihned po uhrazení kupní ceny.

Doporučuji – vyhledávaná a oblíbená oblast s dostatkem zeleně, klidná část Prahy s výbornou dopravní dostupností do centra, která perfektně naplňuje požadavky současného bydlení a aktivního moderního městského života.

Parametry bytu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
U Výstavby, Praha 10 - Dolní Měcholupy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milena Krahulcová

Milena Krahulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti