Prodej chaty, Radim, 100 m2

Radim

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Radimi

Informace k domu

Hledáte kouzelné útočiště na hranici Českého ráje?

Nabízíme Vám k prodeji malebnou chatu, která se nachází přibližně mezi Jičínem a Novou Pakou - v Podhájí, části obce Radim, okres Jičín. Lokalita vskutku poskytuje oázu klidu, ticha a relaxace. Chata stojí na kraji lesa a je s výhledem na nově opravený rybník Hlíza.

Celková výměra pozemku je 881 m2. Zděná chatka má celkovou užitnou plochu přibližně 100 m2 a ve dvou patrech disponuje 4 pokoji (společenská místnost v 1.NP, dva oddělené pokojíky, obývací místnost s kuchyní ve 2.NP), kuchyňským koutem s plynovým sporákem, toaletou, sprchou, technickou místností a garáží. Z obývacího pokoje je pak možný vstup na prostorný balkon. Objekt je vytápěn kamny na tuhá paliva a krbem.

Výhodou je vlastní studna, voda je zaveden do objektu. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem.

Na pozemku je nově postavená terasa s dřevěnou pergolou a posezením. Celý pozemek je také nově oplocen.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a zajištění prohlídky.

RODINNÁ REALITNÍ

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Radim
ID
160424
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
881 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Radek Dušák

Ing. Radek Dušák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Radimi (okr. Jičín)?

Podobné nemovitosti