Prodej bytu 1+kk, Elenite, Bulharsko, 37 m2 (ID: 2115285)

Elenite, Bulharsko

1 132 174 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Bulharsko-Svatý Vlas, Elenitě, Garsoniéra 44 990 Euro

Zveme Vás, aby jste zvážili naši nabídku a koupili si byt v jednom z nejkrásnějších přímořských středisek v Bulharsku, Svti Vlas lokalita Elenite. Velice dobrá dostupnost do pláže, přibližně 100 m od pláže.


Rádi Vám představujeme na prodeji velmi pěkný garsoniéru 1kk (37m2) s balkonem s částečným výhledem na moře v jednom z nejlukrativnějších rekreačních komplexů na první linii přímo na pláži v letovisko Sveti Vlas(Elenit) v Bulharsku.
Apartmán je vybaven luxusním italským nábytkem z masivního dřeva. Apartmán se prodává vybavený podle aktuálních fotografií.


Komplex disponuje krásnou udržovanou zahradou a chodníky, velký venkovní bazén s relaxační zónou a lehátky, Snack bar u bazénu. Hotel nabízí velmi impozantní restauraci s úchvatným výhledem na moře.
Snídaně se podává každé ráno v restauraci. Hosté si mohou vychutnat večeři v zahradní restauraci, Jack Sparrow Bar je 50 metrů od hotelu, v bezprostřední blízkosti se nachází Aqua Park Atlantida.
Mezinárodní letiště Burgas 35km, centrum letovisko Slunečné pobřeží cca.10km, lodní přístav Marina Dinevy cca.3,5km


Parkování pro hosty

na místě je možné parkování za BGN 8 na den(podzemní parkoviště)

Personál hotelu mluví anglicky, německy, polsky, rusky, bulharsky.


Roční poplatek za údržbu: 8 Euro za m2


V případě zájmu volejte, pište Sms, Whats App, Viber, Messenger, Email.

PO-PÁ 8:00-20:00
SO-NE 10:00-20:00


Ráda Vám zodpovím veškeré informace.

Parametry bytu

Cena
1 132 174 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Elenite, Bulharsko
ID
1413
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
37 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka   Háková (Koleva)

Lenka Háková (Koleva)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti