Pronájem bytu 3+kk, Putim, 100 m2

Putim

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Putimi

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k pronájmu velký proslulý byt o dispozici 3+kk se zahradou a s parkovacími místy v uzavřeném dvoře. Celková výměra částečně zařízeného bytu je 100m2. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny elektrickým kotlem, možnost využití krbových kamen na tuhé palivo.
Byt se nachází ve zvýšeném přízemí rodinného domu ve velice klidném a rodinném prostředí. Pro nové nájemníky je k využití parkování přímo ve dvoře a také využití společné zahrady. Na zahradě je nově vystavěná pergola perfektní k relaxaci v klidné Putimi. Putim se nachází přibližně 6 minut autem od města Písek, tuto trasu umožňuje i spojení hromadné dopravy.

Měsíční celkové nájemné včetně záloh činí 16 500,- Kč.
Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 20 000,-.
Jednorázový poplatek pro RK je ve výši jednoho nájmu s DPH 21%.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Putim
ID
3056
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Eliška Zmrzlá

Eliška Zmrzlá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Putimi?

Podobné nemovitosti