Pronájem bytu 4+1, Praha - Strašnice, Saratovská, 95 m2

Saratovská, Praha 10 - Strašnice

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky 4 000 Kč. )

Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu prostorný byt v 6. patře, který prošel částečnou rekonstrukcí.Dům je dobře udržovaný s novým moderním výtahem. Jedná se o starší zástavbu ve Strašnicích, 5 minut chúze od stanice metra Strašnická v klidné ulici Saratovská. Celková obytná plocha bytu je 94,5m2 a rozlehlá terasa 44m2, která nabízí nádherný výhled do okolí domu, kde jsou parky a sportoviště.Ve vnitřím bloku domu je zelená plocha s parkovou úpravou. Terasa je orientována na východ, stejně jako obývací pokoj a jedna ložnice. Kuchyně a další dvě ložnice jsou orientovány na západ do klidného vnitrobloku. Do bytu vstoupíte prostornou chodbou, po levé části bytu je kuchyně, plně zařízená, a dvě ložnice, na východní stranu bytu orientovaný rozlehlý obývací pokoj se vstupem na terasu a jedna ložnice. V bytě je zcela nová koupelna se sprchovým koutem a samostané WC s umývadlem. Výhodou je mnoho ůložného prostoru ve vestavěných skříních.K bytu náleží soukromá garáž, kterou lze používat po domluvě s majitelem.
Najdete zde příjemné, klidné bydlení se snadnou dostupností do centra,metrem linky A a nebo tramvaji, obě zastávky jsou vzdálené 5 minut chůze od domu. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost, restaurace, kavárny a obchody a také tenisové kurty a parky.
Byt je vhodný pro rodinu,ale lze pronajmout i na sdílené bydlení, vzhledem k 3 odděleným ložnicím. Pro více informaci nás neváhejte kontaktovat. Volný od 1.6.2024.

Parametry bytu

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky 4 000 Kč.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Saratovská, Praha 10 - Strašnice
ID
6010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mária Mihinová

Mária Mihinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti