Pronájem kanceláře, Ostrava - Heřmanice, Orlovská, 60 m2

Orlovská, Ostrava, Heřmanice

1 752 Kč /za metr čtvereční / rok Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby, kauce, poplatek RK)

Prověřené firmy v Ostravě

Informace k nemovitosti

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem nově rekonstruovaných kanceláří od 10m² do 100m² se zázemím a vlastním výtahem v 1. patře nové budovy s recepcí u vstupu do nově zrekonstruovaného průmyslového areálu v Ostravě – Heřmanicích. Areál má výbornou polohu cca. 3 km od centra Ostravy s dobrou dostupností autem i MHD a příjezdem i kamionem s návazností na dálnici D1, s vlastním parkovištěm. Je zde k pronájmu celkově 6 kanceláří, s výborným sociálním zázemím (včetně zasedací místnosti s kuchyňskou linkou), 2x WC s umývárnami, kuřárna - vše v nejvyšší kvalitě - viz foto a video. Kanceláře je možno pronajmout jednotlivě i jako jednotky o několika místnostech, zařízené i bez zařízení, podle přání klienta. Podle toho se odvíjí i výše nájemného.
Nemovitost splňuje nejpřísnější kritéria co do exteriéru i interiéru, je zateplená, má plastová okna s žaluziemi, vlastní elektrický kotel s rozvodem do radiátorů. Přístup 24 hod. denně. Napojení na všechny veřejné sítě. Areál je oplocený, hlídán 24 hodinovou službou se psem a elektronickým alarmem. Možnost i dlouhodobých nájemních smluv. Výhodou je lokalita u centra Ostravy ve známém objektu v dostupnosti MHD. Rád Vás nemovitostí provedu a zodpovím případné další otázky. Ev. číslo: 23903.

Parametry nemovitosti

Cena
1 752 Kč /za metr čtvereční / rok
Poznámka k ceně
+ služby, kauce, poplatek RK
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Orlovská, Ostrava, Heřmanice
ID
23903
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
60 m2
Plocha nemovitosti
60 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
178 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Roman Cilný

Ing. Roman Cilný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Ostravě?

Podobné nemovitosti