Pronájem bytu 2+kk, Ústí nad Labem, Poláčkova, 40 m2 (ID: 2114647)

Poláčkova, Ústí nad Labem - Severní Terasa

8 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby a el.energii)

Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Představujeme Vám exkluzivní byt 2+kk v oblíbené lokalitě Ústí nad Labem, Dobětice. Nabízíme k pronájmu tento luxusně rekonstruovaný byt o velikosti 40,4 m², který se pyšní moderním designem a kvalitním vybavením. Byt se nachází v revitalizovaném panelovém domu v 5. patře s výtahem, nabízí útulnou atmosféru s prostornou obytnou kuchyní, pohodlnou ložnicí a praktickou komorou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a WC, v celém bytu je položena keramická dlažba a jsou instalovány nové elektrorozvody.

Těšit se můžete na novou kuchyňskou linku včetně moderních spotřebičů: vestavěná pračka, lednice a mikrovlnná trouba. Jižní orientace bytu zajišťuje dostatek světla a otevírá dechberoucí výhled na město a České středohoří.

Umístění bytu je ideální pro ty, kteří hledají pohodlí městského života s výhodami snadného přístupu k občanské vybavenosti, MHD, marketům, restauracím a přírodním krásám jako je Mariánská skála či Erbenova rozhledna pro volnočasové aktivity.

Nájemné je stanoveno na 8.500,- Kč měsíčně s nutností úhrady záloh na teplo a vodu ve výši cca 2.600,- Kč. Elektrická energie je hrazena nájemcem. K dispozici od 1.5.2024, požaduje se kauce jednoho nájmu (8.500,-Kč), realitní servis 12.000,- Kč. Hledáme spolehlivého nájemce bez exekucí, ideálně pro 2 osoby. Vaše nové domovské přístaviště čeká!

Parametry bytu

Cena
8 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby a el.energii
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Poláčkova, Ústí nad Labem - Severní Terasa
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Sartoreality

Žižkova 722/67, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 104 lidí

Prodejce

Krejčí ml. Jiří, DiS.

Krejčí ml. Jiří, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti