Pronájem bytu 2+kk, Příbram, Čs. armády, 51 m2

Čs. armády, Příbram - Příbram IV

11 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby bez elektřiny 3.200,- Kč (1 osoba), 3.500,- Kč (2 osoby) nebo 3.800,- Kč (3 osoby). Elektřina bude převedena na nájemce.)

Prověřené firmy v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný, slunný byt 2+kk s balkonem o výměře 51,3 m2 ve 3. nadzemním podlaží kompletně zrekonstruovaného zděného domu s výtahem v ul. Čs. armády, Příbram IV.
Kuchyňský kout s přístupem na menší balkon je vybaven rohovou linkou s vestavnými spotřebiči – indukční varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka a lednice s mrazákem. Zděná koupelna s vanou je společná s WC. V chodbě spojující oba obytné pokoje je umístěna vestavná šatní skříň, bojler na ohřev vody a je zde prostor pro pračku. Součástí bytu je také oddělené zádveří s dostatkem prostoru pro botník, šatní stěnu nebo skříň. Na podlahách je položena jednotná vinylová podlaha, v koupelně a zádveří dlažba. Byt je nabízen nezařízený (bez nábytku). Vytápění bytu je ústřední, dům má vlastní plynovou kotelnu. K bytu přináleží sklep v suterénu domu.
Velkou výhodou je možnost parkování na soukromém parkovišti přímo u domu.
Nabízíme příjemné bydlení v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností, v těsné blízkosti centra staré Příbrami a zároveň klidové zóny – parku u rybníka Hořejší Obora.

Nutná vratná kauce ve výši 2 nájmů a provize RK.

Byt bude volný k nastěhování od 1.5.2024.



Toto reklamní a obchodní sdělení má pouze informativní charakter a není návrhem na uzavření smlouvy.

Parametry bytu

Cena
11 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby bez elektřiny 3.200,- Kč (1 osoba), 3.500,- Kč (2 osoby) nebo 3.800,- Kč (3 osoby). Elektřina bude převedena na nájemce.
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Čs. armády, Příbram - Příbram IV
ID
930
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ivana Doubková

Ivana Doubková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Příbrami?

Podobné nemovitosti