Pronájem bytu 2+1, Jablonec nad Nisou, Horní, 45 m2 (ID: 2114149)

Horní, Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou

13 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(el. na nájemníka (cca 3.000,- Kč))

Prověřené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Atypický byt 2+1 v RD se zahradou, Proseč nad Nisou.
Kompletně zrekonstruovaná bytová jednotka o velikosti cca 45 m2 se nachází ve 2.np vkusně renovovaného cihlového domu. Byt je kompletně zařízen včetně nábytku. K užívání i společná zahrada s relaxačními zónami. Možnost parkování v bezprostřední blízkosti domu – 2 až 3 vozidla. Vytápění el. přímotopy – vlastní měření spotřeby.
Vybavení: plastová okna, žaluzie, nové podlahové krytiny. Kuchyň: nová kuchyňská linka na míru, el. trouba + sklokeramická varná deska, myčka, lednice. Zrekonstruovaná koupelna: vana, umyvadlový set se skříňkou a zrcadlem, wc. pračka. Kompletně vybaveno nábytkem, praktické vestavěné skříně s množstvím úložných prostor, veškeré osvětlení.
Nemovitost se nachází v oblíbené lokalitě Proseč nad Nisou mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou. Lokalita nabízí klidné bydlení v zástavbě rodinných domků s výbornou dojezdovou vzdáleností do obou nedalekých měst s kompletní občanskou vybaveností. Umístění nemovitosti je ideálním startovním místem pro lyžařské výlety do Jizerských hor a Krkonoš.
Volné: ihned.
Nájemné: 13.900,- Kč.
Služby: 1.750,- Kč + el. na nájemníka (cca 3.000,- Kč).
Jistota: 20.000,- Kč + provize RK.

Parametry bytu

Cena
13 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
el. na nájemníka (cca 3.000,- Kč)
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Horní, Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou
ID
956
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
45 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Bc. Vít Kaštánek

Bc. Vít Kaštánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti