Pronájem apartmánu, Rynoltice, 150 m2 (ID: 2114141)

Rynoltice

50 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(služby, el. + otop na nájemníka)

Prověřené firmy v Rynolticích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu lukrativní objekt zavedeného penzionu s restaurací v malebné obci Polesí - Rynoltice.
Penzion poskytuje až 30 lůžek v 8 apartmánech s vlastním sociálním zázemím + 1 zaměstnanecký 4 lůžkový byt včetně vlastního sociálního zázemí. Zavedená restaurace má kapacitu až 100 míst k sezení.
Nemovitost nabízí tradiční prostory pro gastronomii s dispozicí: hlavní sál + bar, samostatný salónek, venkovní terasa, kuchyňské zázemí a skladovací prostory. Součástí vybavení je také udírna. K provozu možné: sauna s ochlazovacím bazénkem. Počet míst k sezení pro hosty je cca 40 v interiéru + 20 míst v salónku a až 50 míst k sezení na venkovní terase. Terasa je příhodná k uspořádání venkovních oslav, spojených např. s grilováním či opékáním na otevřeném ohni. Kuchyň restauračního zařízení je vybavená plynovým vařičem na plynovou bombu + elektrickým sporákem. Movité vybavení restaurace včetně stolů, židlí, mrazáku a myčky je v ceně pronájmu.
Prostor restaurace a salonku je vytápěn krbovými kamny. K dispozici rovněž elektrické přímotopy. Voda přiváděna centrálním vodovodním řadem, napojeno na ČOV. Objekt je vybaven bezpečnostním kamerovým systémem. Vjezdová brána na dálkové ovládání. Příjezd po zpevněné štěrkové cestě a obecní komunikaci. Velký oplocený pozemek má dostatek parkovacích míst, bazén a zahradu s možností aktivního odpočinku a slunění. V areálu jsou k dispozici dětské houpačky, skluzavka a pískoviště.

Restaurace se nachází v krásné přírodní oblasti mezi Ještědským hřebenem a Lužickými horami, v malebné vesničce Polesí u Rynoltic.
Nemovitost je ideální investicí pro Vaše podnikání. V létě si sem najdou cestu turisté, houbaři či cyklisté s možností koupání v nedalekém koupališti s přírodní vodou. V zimě lyžaři z Jizerských hor. Restaurace je vzdálená 22 km od Liberce, 10 km od hraničního přechodu do Německa a Polska v Hrádku nad Nisou.
Volné ihned.
Nájemné: 50.000,- Kč + služby (voda).
Služby: Elektřina + otop na nájemníka.
Jistota: 60.000,- Kč + provize RK.

Parametry nemovitosti

Cena
50 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
služby, el. + otop na nájemníka
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rynoltice
ID
971
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Vít Kaštánek

Bc. Vít Kaštánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu apartmánů v Rynolticích?

Podobné nemovitosti