Prodej chaty, Praha - Cholupice, 17 m2 (ID: 2113780)

Praha, Cholupice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej zrekonstruované dřevěné chaty na cihlových základech, která se nachází na vlastním rovinatém pozemku o velikosti 397m2, umístěného na samotném kraji chatové osady, díky čemuž máte největší soukromí a takřka vlastní parkovací stání hned u pozemku. Chata je nově zrekonstruovaná a je k ní přistavěna prostorná terasa, která nabízí pohodlné sezení za jakéhokoli počasí. Standardní příjezd k pozemku je skrze společnou bránu do osady, ale v případě zájmu lze v plotě na zahradě zbudovat vlastní branku či vjezd pro auto a mít tak možnost samostatného přístupu.
Chata se nachází přímo mezi přírodními parky Modřanské rokle a Komořanského lesa, ale zároveň jen několik set metrů od Modřan, s dostupností do centra Prahy během několika minut. Pokud preferujete MHD, autobusová zastávka se nachází jen 150m od vstupu do chatové osady. Ideální pro rodiny s dětmi, kteří by rádi strávili odpolední čas na vlastní chatě v přírodě, aniž by musely vyjíždět mimo město.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Praha, Cholupice
ID
11769
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
17 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
395 m2
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Vladimír Koucký

Vladimír Koucký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Praze?

Podobné nemovitosti