Pronájem obchodního prostoru, Praha - Holešovice, Dukelských hrdinů, 270 m2

Dukelských hrdinů, Praha 7, Holešovice

130 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Služby - zálohy, činí 7 000 Kč měsíčně. (topení, teplá a studená voda, úklid společných prostor v domě a osvětlení společných prostor v domě.) Elektrická energie a internet se převádí na nájemce.)

Prověřené firmy v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Pronájem obchodních prostor 270 m2, Praha 7, ulice Dukelských hrdinů, přímo proti Národní galerii - Veletržnímu paláci. Obchodní prostor s velkou výlohou a vstupem z ulice je schodištěm spojený s prostory kanceláří ve 2 NP o velikosti 150-200 m2 s vlastním sociálním zázemím a kuchyňkou. Prostor je technicky ve velmi dobrém stavu. Prostory jsou klimatizované a jsou opatřeny izolací proti hluku. K domu je přiveden optický kabel internetu. Po dohodě s majitelem je možná změna užívání. Stromovka, Parkhotel a Veletržní palác jsou v docházkové vzdálenosti, stejně jako Strossmayerovo náměstí. V horizontu několika let bude nedaleko realizována zastávka rychlodráhy na letiště Václava Havla. Pro více informací jsem k dispozici. Váš makléř komerčních prostor.

Parametry nemovitosti

Cena
130 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Služby - zálohy, činí 7 000 Kč měsíčně. (topení, teplá a studená voda, úklid společných prostor v domě a osvětlení společných prostor v domě.) Elektrická energie a internet se převádí na nájemce.
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Dukelských hrdinů, Praha 7, Holešovice
ID
11765
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
270 m2
Patro
1. z 7
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
270 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
141 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Aleš Hanzlíček

Aleš Hanzlíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 7?

Podobné nemovitosti