Prodej vily, Opava, Sladkého, 400 m2

Sladkého, Opava - Předměstí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Opavě

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelů nemovitosti nabízím k prodeji nadstandardní rodinný dům – vilu v exkluzivní části města Opavy na tzv. Kylešovském kopci.

Nemovitost samotná je z roku 1928. Za dobu posledních 25 let prošla kompletní rekonstrukcí jak interiéru,
tak i exteriéru. Byla provedena výměna oken, dveří, změny dispozice domu, nové omítky, podlahy, provedeny rozvody vody a odpadní vody, nová elektřina v mědi atd. Dům byl zateplený fasádním polystyrenem, byly vyměněny okapy, rýny, střešní krytina. Zateplení bylo provedeno rovněž v půdní části kde se nyní nachází pracovna majitele domu.

V 1. NP se nachází vstupní chodba se zádveřím, kde je umístěná vestavěná šatní skříň. Dále je zde velmi citlivě propojený obývací prostor s kuchyní a vstupem na terasu. Kuchyňská linka je zhotovena na míru, součásti kuchyňské linky je ostrůvek pro přípravu potravin a spíž pro uskladnění potravin.

Ve 2. NP, kde se dostaneme po krásném dřevěném schodišti se nachází ložnice a pracovna majitele nemovitosti. V pracovně je rovněž lůžko k relaxaci či odpočinku. Na tomto podlaží se nachází 2 koupelny, každá se sprchovacím koutem a WC, je zde k dispozici bidet a samostatně stojící vana. V obou pokojích jsou vestavěné šatní skříně na míru, které zaručují dostatek úložného prostoru pro majitele domu. Na tomto podlaží se dále nachází dětský pokoj.

Ve 3. NP – podkroví se nachází pracovna a klidová zóna s vyvýšenou manželskou postelí, rovněž je zde k dispozici koupelna se sprchovým koutem a WC. Toto nadzemní podlaží je klimatizováno, je zde příjemný chládek.

V přízemí domu, respektive suterénu se nachází 3 sklepní místnosti k uložení zeleniny, technická místnost pro vytápění domu s plynovým kotlem, zásobníkem na vodu, expanzní nádobou a rozvody vody částečně do podlahového vytápění a částečně do radiátorů. Dále dílna, infra sauna, sprchovací kout a místnost pro uložení zahradního nářadí případně sportovních potřeb.

Na stejném podlaží se nachází prostorná garáž s posuvnými dveřmi, kde pohodlně zaparkují 2 osobní vozidla.

K parkování je možno využít i prostor před garáží a prostor před domem samotným.

Dům má udržovanou menší zahradu, na které je umístěn zahradní domek a prostor k odpočinku.

Více informací o této výjimečné nemovitosti Vám rád sdělím při prohlídce na místě samotném.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Sladkého, Opava - Předměstí
ID
6630
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
597 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Andrej Holčík

Andrej Holčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Opavě?

Podobné nemovitosti