Pronájem kanceláře, Praha - Smíchov, Štefánikova, 51 m2

Štefánikova, Praha 5 - Smíchov

18 903 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 100,- Kč/m2/měsíc + elektřina, kauce, neplatíte provizi)

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Zrekonstruované nezařízené klimatizované kancelářské prostory k pronájmu, celkem 2 místnosti, 51,09m2, situované v 1. patře zrekonstruovaného kancelářského objektu. Objekt se nachází na Smíchově, u zastávky tramvaje, v bízkosti stanice metra Anděl a u tunelů pražského okruhu. V bezprostřední blízkosti objektu je obchodní centrum Nový Smíchov, restaurace, kavárny, pošta, banky a hotely.

Dispozice prostor: vstupní průchozí místnost (21m2) s kuchyňkou (místnost je orientována do vnitrobloku), 1 kancelář (26m2) orientována do ulice a koupelna (sprchový kout, umyvadlo a toaleta).

Specifikace prostor: možnost připojení k internetu, možnost telefonních linek, otevíratelná okna, dřevěné plovoucí podlahy a dlažba. V budově je recepce a výtahy. Možnost pronájmu parkovacích stání v podzemní garáži za cenu 4.500,- Kč + DPH za místo za měsíc (nebo popřípadě na dvoře - pokud je stání k dispozici - za extra popatek).

Nájemné: 18.903,- Kč/měsíc (370,- Kč/m2/měsíc) + DPH. Služby: 100,- Kč/m2/měsíc + DPH. Elektřina a internet se hradí zvlášť. Kauce: 1 měsíční nájemné + záloha na služby + DPH. Minimální doba nájmu: 1 rok.

Parametry nemovitosti

Cena
18 903 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 100,- Kč/m2/měsíc + elektřina, kauce, neplatíte provizi
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Štefánikova, Praha 5 - Smíchov
ID
O01566
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marcela Skalníková

Marcela Skalníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 5?

Podobné nemovitosti