Pronájem bytu 1+kk, Třebíč - Vnitřní Město, Karlovo nám., 41 m2

Karlovo nám., Třebíč, Vnitřní Město

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Třebíči

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení klienta nabízím pronájem luxusního bytu 1+kk (41 m2) tip ateliér v nově rekonstruované historické budově „Měšťanský dům“ přímo v centru města Třebíč.
Ateliér nabízí luxusní bydlení každému, kdo preferuje život v centru města, ale s bonusem naprostého soukromí s přímým výhledem na řeku Jihlavu.
Ateliér se nachází v 1.NP. Je vybaven nadstandartními spotřebiči – led osvětlení se stmívači, klimatizací, kuchyňskou linkou na míru včetně spotřebičů (velkokapacitní lednice s mrazákem, elektrická trouba MORA s varnou deskou). Dále k dispozici jídelní stůl + 2 luxusní jídelní židle, pračka. V chodbě k dispozici prostorná vestavná šatní skříň. Ateliér disponuje velkým množství el. zásuvek včetně přípojky k internetu.
Luxusně zařízená koupelna se sprchovým koutem nabízí mimo jiné led podsvícené zrcadlo. WC disponuje malým umyvadlem. Podlaha dlažba + PVC
Vytápění ateliéru je nízkoenergetické, každý prostor lze tepelně regulovat zvlášť. Ohřev vody je zajištěn bojlerem.
Jako bonus lze v případě zájmu také pronajmout parkovací stání v suterénu nemovitosti včetně možnosti nabíjení elektrokol či uskladnění věcí.
Vchod do domu je možný z Karlova nám. nebo po náplavce od řeky.
Byt se pronajímá na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení pronájmu. Vhodné max. pro 2 osoby. Malé domácí zvíře na dohodě.
Nájem činí 11.000,-/měsíc + 3.000,- zálohy na energie.
Kauce: 11.000,-
Provize RK 11.000,- + DPH.
Prohlídky budou probíhat po telefonické domluvě.

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Karlovo nám., Třebíč, Vnitřní Město
ID
144-NP02807
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
41 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Bc. Ivana Michálková, MBA

Bc. Ivana Michálková, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Třebíči?

Podobné nemovitosti