Prodej chaty, Mladeč, 35 m2 (ID: 2112387)

Mladeč

295 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 1 406 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Mladči

Informace k domu

Představujeme Vám chatičku, která se nachází v kraji CHKO Litovelského Pomoraví Třemešek v obci Mladeč, která se nachází 6km západně od Litovle. Chata je postavena klubem speologů v 50. letech minulého století. Je koncipována tak, že se v ní vyspí malá parta do 10 lidí, trampů nebo vodáků. Chata je vybavena pro celou partu, velká prostorná postel, kuchyň s posezením, chemické WC a je bez vody. Ve společenské místnosti jsou krbová kamna s průhledem na oheň. U chaty je udírna a ohniště. Chata je situována v bývalém lomu Lichtenštejnů, v lužním lese, kteří zde udělali přírodní park. Pod chatou se nachází čertův most do 50m, do 80m jeskyně podkova a velké množství studánek s pitnou vodou. Slabí kilometr je hlavní tok Moravy s obeliskem a chrámem přátelství, do 2km je zámek Nové zámky. Vrch Třemešek je vápencového uskupení s bukovým lesem, kde nehrozí kalamita kůrovců s romantickými loukami a sankarskou drahou. Proslulé Mladečské jeskyně jsou cca kilometr od chaty. Jelikož chata stojí v lomu nad Moravou cca 50m, tak nehrozí záplavy. Toto byly přednosti chaty.
Nedaleko chaty ve vzdálenosti asi 300m je dálnice a i přes zeleň je bohužel slyšet(dá se zvyknout). Další negativum je, že chata stojí v oblasti CHAKO, před jeho vyhlášením a po změně přišla o evidenční číslo. Stojí na místě, tak že je podpora jen se smlouvou LČR, ty na její polohu ani na bujaré veselí berou ohledy. Chatu nelze financovat úvěrem. I přes všechny tyto negativa, si tato chata najde místo ve Vašich srdcích. Roční pronájem činí cca 1.500,-Kč. Prohlídky jsou možné po domluvě.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Parametry domu

Cena
295 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mladeč
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Eva Vágnerová

Eva Vágnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Mladči?