Prodej bytu 2+kk, Otice, 42 m2 (ID: 2111560)

Otice

3 078 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 669 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Oticích

Informace k bytu

Dobrý den,

dovolím si tvrdit, že Vám nyní nabízím nový byt, který jinde určitě nenajdete.
Možná je to odvážné, ale milerád Vás o tom přesvědčím na prohlídce.

Čím je tento byt jedinečný?

Má vše, co od bydlení očekáváte.

Šikovně vymyšlenou dispozici 2+KK, v každém pokoji francouzská okna, terasu se vstupem z každého pokoje pro Váš odpočinek, svůj vlastní úložný prostor 12 m2 pro nepotřebné věci a oblečení, vstup do bytu přes pavlač, výtah, podzemní nebo venkovní parkování, podlahové vytápění tepelným čerpadlem, přípravu pro venkovní žaluzie atd.

Byt se nachází v Oticích a je postaven v rámci projektu www.oticegardens.cz, kde jsme postavili nový bytový dům s 12 bytovými jednotkami. Bytový dům má dvě patra
a podzemní parkování pro auta. Je plně bezbariérový díky výtahu, kterým se dostanete do každého patra až k autu do podzemní garáže. Bytový dům dokončujeme do energetické úsporné třídy.

Jedinečnost tohoto menšího bytového domu podtrhují terasy a pavlače. Při výstavbě bylo dbáno na to, aby dům nabídl svým novým vlastníkům komfort a dostatek světla a prostoru pro odpočinek.

V rámci projektu prodáváme i další byty typu 1+KK, 2+KK, nebo 3+KK s terasou, nebo zahradou.

Bytový dům bude dokončen do 30.06.2024. Již nyní jsem připraven Vám ukázat tento, případně jiný byt dle Vašeho přání. Tento byt prodáváme v kolaudačním minimu, kdy dle Vašeho přání Vám následně byt dokončíme do stavu k nastěhování do 400 000 Kč ve standardní variantě. Jsme každopádně připraveni splnit i náročnější požadavky na vybavení bytu. Pro více informací a detailnější vysvětlení nás neváhejte kontaktovat.

Co je ve výše uvedené částce? Nová kuchyně, nové podlahy, koupelna, WC, interiérové dveře. To vše již dle Vašeho přání na základě Smlouvy o dílo. Chcete si byt dokončit sami? Klidně můžete, vše je o domluvě.

Jsem Vám k dispozici každý den na uvedených kontaktech v čase 08:00 – 20:00.

Těším se na setkání s Vámi.
Patrik Šmíra, projekt Otice Gardens

Parametry bytu

Cena
3 078 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Otice
ID
0074
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Patrik Šmíra Zákaznická péče

Patrik Šmíra Zákaznická péče

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Oticích?

Podobné nemovitosti