Pronájem bytu 2+kk, Liberec, Na Perštýně, 55 m2 (ID: 2111251)

Na Perštýně, Liberec - Liberec IV-Perštýn

15 596 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Kauce 2 nájmy.)

Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

K pronájmu nabízíme byt 2+kk od společnosti LIFREAL, s.r.o. – majitele několika rezidenčních i podnikatelských nemovitostí v Liberci. Kvůli většímu portfoliu vlastněných nemovitostí si společnost sama zajišťuje průběžné údržby a v případě potřeby rychlé opravy. Díky tomu dokáže dlouhodobě udržet na nemovitostech stanovený standard. Finanční stabilita a jasně nastavená pravidla komunikace přináší jistotu dlouhodobé spolupráce bez náhlých změn majitele a podmínek nájmu.
Nyní nabízíme k pronájmu byt v právě dokončeném developerském projektu Nový Perštýn – Rezidence Kaskády. Jedná se o první etapu výstavby nové čtvrti v centru Liberce. Postupně zde v několika etapách výstavby vyroste víceúčelový komplex domů nabízející komfortní bydlení spolu s veřejným prostorem a parkem a také služby, obchody a moderní kanceláře.
Nabízený byt o velikosti 55m2 a dispozici 2+kk se nachází v 1. patře bytového domu. Do 1. patra je možné se dostat po schodech nebo výtahem. Po vstupu do bytu se ocitnete v chodbě s velkou vestavěnou skříní. Z chodby je pak přístup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (okna orientována na V) a koupelny s WC. Ložnice navazuje na obývací pokoj (okna orientována na V). Byt je právě zkolaudovaný. Majitel do bytu obstaral vestavěnou skříň v chodbě a kuchyni. Byt je díky velkým oknům světlý a slunný.
K bytu je možné využít možnost placeného stání na ulici před domem za 350,- Kč/měs.).

Parametry bytu

Cena
15 596 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Kauce 2 nájmy.
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Na Perštýně, Liberec - Liberec IV-Perštýn
ID
937176
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Roman Tuma

Ing. Roman Tuma

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti