Prodej chalupy, Vysoké nad Jizerou, Lyžařská, 90 m2 (ID: 2111035)

Lyžařská, Vysoké nad Jizerou

3 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc

(SLEVA)

Prověřené firmy v Vysokém nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nemovitost je situovaná v centru obce Vysoké nad Jizerou a to v severovýchodním rohu Náměstí Dr. Karla Kramáře. Jedná se o samostatný objekt rodinného domu č.p. 91 s částečným oplocením osazený do mírného svahu s celoročním přístupem a parkováním na vlastním pozemku i s možností rozšíření stavby.

Rodinný dům je přízemní nepodsklepený jednopodlažní zastřešený sedlovou střechou s využitelným podkrovím. Jedná se o objekt původní garáže ze šedesátých let přestavěné v devadesátých letech na objekt bydlení při zachování původní garáže s přístavbou samostatného vstupu se schodištěm a nástavbou podkroví. Původní garáž je přístupná přímo z ulice od náměstí přes původní dřevěná vrata a skládá se z jedné samostatné místnosti. Z opačné strany byl objekt rozšířen o chodbu se schodištěm a vstupem přes kryté závětří a samostatnou technickou místností pod schodištěm sloužící jako sklad s uzávěrem vody. V podkroví je chodba, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, kuchyň se samostatnou spíží a jedna větší obytná místnost. V podstřeší je volný půdní prostor. Vytápění domu je řešené ele. kamny s možností osazení krbových kamen, ohřev vody v ele.bojleru.
Vše je v dobrém konstrukčním stavu vhodné k užívání s možností rozšíření obytné části o prostor garáže s propojením ke schodišti v přízemí i možnost rozšíření objektu o přístavbu. Pozemek kolem nemovitosti domu je částečně oplocený s možností rozšíření plochy užívané zahrady o neoplocenou část. Objekt rodinného domu je napojený na městskou kanalizaci a v současné době je elektřina a pitná voda napojená přes sousední dům jehož byl objekt původně součástí s odpočtovými hodinami umístěnými v tech.místnosti pod schodištěm. Samostatná přípojka pitné vody byla již projednána s Městem a bude řešena samostatnou přípojkou z ulice. Přípojka elektřiny je rovněž v řešení se samostatným napojením z ulice Lyžařská. Je zde i možnost napojení na zemní plyn rovněž z ulice. Veškeré inž.sítě jsou tak v dosahu cca. 5 m.
Pěkné velmi dobře dostupné místo v obci s lyžařským vlekem, obchody, restauracemi a navazujícími turistickými trasami na hřebeny Jizerských hor i Krkonoš. Objekt vhodný jak k rekreaci či trvalému bydlení, tak i k pronajímání či podnikání.

Parametry domu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
SLEVA
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Lyžařská, Vysoké nad Jizerou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
445 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jizerské hory

Krkonošská 604, Tanvald, Šumburk nad Desnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Vysokém nad Jizerou?

Podobné nemovitosti