Pronájem bytu 1+kk, Olomouc, Janského, 30 m2 (ID: 2111012)

Janského, Olomouc - Povel

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Připravili jsme pro Vás možnost pronájmu atraktivní novostavby bytu, který se nachází v jedné z nejpoptávanějších částí města Olomouce, v těsné blízkosti veškerých služeb, na ulici Janského, Olomouc – Povel. Cihlová novostavba dokončená v lednu 2021 disponuje moderním výtahem s bezbariérovým přístupem ze vstupní haly umístěné v přízemí domu, kde se také nachází kolárna kočárkárna a dále samostatná oddělená hromadná garáž s vnitřními parkovacími stáními a sklepy.
Jedná se o nabídku bytu 1+kk velikosti 30m2 + 7,74m2 balkón se samostatnou komorou na patře o podlahové ploše 1,7m2, orientovaného na Východ, umístěného ve 2.NP domu. Byt se skládá z předsíně, šatny, koupelny s toaletou, obývacího pokoje s kuchyňským koutem vyrobeným na míru a balkónu. Z nadstandardních prvků vybavení můžeme zmínit např. kvalitní vinylovou podlahu, rektifikované keramické obklady a prostorný sprchový kout 90x90 a dále především klimatizaci, teplovodní podlahové topení ovládané termostatem a francouzské okno osazené trojskly – tři prvky, které se postarají o váš tepelný komfort jak v zimě, tak v létě! Součástí pronájmu je také samostatná komora na chodbě.
Nájem činí 11.000,- Kč, dále inkaso 1.500,- Kč + elektřina s přepisem na nájemníka. Kauce ve výši dvou nájmů, v případě domluvy lze rozložit do dvou plateb. Odměna RK ve výši jednoho nájmu + 21% DPH. Volné od května 2024.

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Janského, Olomouc - Povel
ID
PronJanC1206
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Rastislav Šrajer

Rastislav Šrajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti