Pronájem kanceláře, Pardubice, Fáblovka, 83 m2

Fáblovka, Pardubice - Polabiny

23 260 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ DPH + záloha na energie a služby 5.000,-Kč)

Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme exkluzivně pronájem reprezentativních kancelářských prostor v Pardubicích Polabinách, ulice Fáblovka. Budova se nachází v komerční oblasti poblíž všech dalších významných firem. Skvělá dopravní dostupnost.

Jedná se o pronájem kanceláří ve II. nadzemním podlaží budovy, v administrativní moderní a nadčasové zděné budově kolaudované v roce 1994 s cca 30 nekrytými venkovními parkovacími místy. Tyto prostory jsou kompletně rekonstruované a jsou ve výborném stavu. Vstup do budovy je možný hlavním vchodem společným i pro prostory I. nadzemního podlaží.

Jedna z nabídek je možnost pronájmu prostor o celkové výměře 83 m2, jedná se o tři propojené kanceláře se dvěma vchody, sekretariát s vybavenou kuchyňkou, klimatizovaná ředitelna s mramorovými obklady a celoprosklenou rohovou stěnou + menší kancelář. Vybavení viz foto. Je zde nainstalován samostatný okruh alarmu připojený na PCO.

K dispozici WC pro muže včetně sprchového koutu a WC pro ženy rovněž včetně sprchového koutu. Tyto prostory jsou společné pro celé patro.

V budově je veškerá potřebná technická infrastruktura. Je zde i vlastní trafostanice, díky které je cena elektrické energie optimální, celý areál i společné prostory budovy jsou monitorované kamerami, budova disponuje vlastním systémem alarmu napojeným na PCO.

Pro tento pronájem hledáme seriózní nájemce, možnost vybrat tuto nabídku nebo více kanceláří případně celé patro. Upřednostňujeme pronájem dlouhodobý.

Prostory jsou připraveny k pronájmu ihned, případně dle společné dohody. Nájemné činí 23.260,-Kč měsíčně + záloha na energie a služby ve výši 5.000,-Kč měsíčně. V zálohách jsou obsaženy ceny tepla (topení je dálkové), elektřiny, vodného, stočného, srážkové vody, ostrahy PCO, kamerového systému, úklidu společných prostor, parkování v areálu, likvidace kancelářského odpadu a správa areálu. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Provize realitní kanceláři ve výši měsíčního nájemného + DPH.

Doporučujeme. Prohlídky dle společné dohody.

Parametry nemovitosti

Cena
23 260 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ DPH + záloha na energie a služby 5.000,-Kč
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Fáblovka, Pardubice - Polabiny
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Elisabeth Eisnerová

Jana Elisabeth Eisnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Pardubicích?

Podobné nemovitosti