Prodej bytu 1+1, Liberec, Pastelová, 38 m2

Pastelová, Liberec - Liberec VI-Rochlice

3 089 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 721 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právního servisu.)

Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej moderního bytu 1+1 v Liberci - Zelené údolí.

Představujeme vám exkluzivní možnost stát se majitelem útulného bytu v jedné z nejžádanějších lokalit v Liberci, v poklidném Zeleném údolí. Tento moderní byt 1+1 s celkovou užitnou plochou 38 m² se nachází v třetím nadzemním podlaží bytového domu postaveného v roce 2009.

Byt je situován do klidné části s výhledem do zeleně, což z něj dělá dokonalé útočiště pro relaxaci a odpočinek po náročném dni. Nabízí prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a chodbou, ideální pro komfortní bydlení jednotlivce nebo páru. Stav bytu je výborný a udržovaný, připravený k okamžitému nastěhování. Jeho moderní architektura a praktické uspořádání poskytuje vše potřebné pro komfortní život.

Zelené údolí je synonymem pro vynikající dostupnost. Tato lokalita nabízí bohaté možnosti pro volnočasové aktivity, procházky po okolní přírodě nebo relaxaci v místních parcích. Díky skvělé dopravní dostupnosti se rychle dostanete do centra Liberce i do okolních oblastí. Městská doprava a klíčové komunikace jsou na dosah, což zajišťuje snadný přístup do všech částí města i pro ty, kteří cestují do práce nebo za zábavou.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vstoupit do života v prostředí, které nabízí ideální kombinaci moderního bydlení a harmonie s přírodou. Pro další informace a domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte. Těšíme se na vaši reakci!

Z důvodu, že před zadáním do inzerce nebyl doložen platný průkaz energetické náročnosti PENB, je tato nemovitost dočasně zařazena do energetické třídy G.

Parametry bytu

Cena
3 089 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Pastelová, Liberec - Liberec VI-Rochlice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Mikeš s.r.o.

Reality Mikeš s.r.o.

Proseč pod Ještědem 79, Proseč pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti