Prodej obchodního prostoru, Šlapanice, Lidická, 42 m2 (ID: 2106606)

Lidická, Šlapanice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(Prodej přímo od developera, neplatíte provizi RK. Včetně právního servisu.)

Prověřené firmy v Šlapanicích

Informace k nemovitosti

Poslední jednotka z tohoto projektu v prodeji!
Nabízíme Vám ke koupi jednotku o dispozici 1+kk v právě dokončené novostavbě bytového domu Zlatý potok ve Šlapanicích u Brna. V domě se nachází celkem 19 bytových jednotek a 2 ateliéry.


Bytová jednotka č. 3 v 1. nadzemním podlaží má podlahovou plochu 42,2 m². Hlavní vchod do této části domu je společný pouze se 3 dalšími jednotkami. Byt je tvořen pěknou světlou místností s odděleným spacím koutem, prostornou předsíní a koupelnou s wc. Okna jsou orientovaná do Lidické ulice s výhledem na potok a jsou nachystaná na venkovní elektrické žaluzie.

Vzhledem k praktickému umístění jednotky je možné uvažovat o změně způsobu využití na ateliér a následnému vytvoření kanceláře, malé prodejny, ordinace, pobočky pojišťovny, kadeřnictví, masážního salonu, jógového studia nebo podobné obchodní prostory. Lze také vytvořit další vchod přímo z Lidické ulice.

V bytě byly provedeny následující nadstandardní úpravy: luxusní dlažba a obklady v celém bytě, kvalitní interiérové dveře, vysokopevnostní příčka Habito oddělující "spací místnost" od obývacího prostoru a příprava na venkovní elektrické žaluzie.

Bytový dům je postaven v souladu s moderními standardy a důrazem na nízké náklady na provoz. K jejich snížení pomůže především druhotný rozvod vody z vlastní studny a předehřev teplé vody ze solárních panelů. K jednotkám je možné dokoupit sklepní kóje, garážové a venkovní stání.

Konečná zastávka MHD se nachází 3 minuty chůze podél řeky, na hl. n. v Brně jste za 24 minut. V blízkosti do 10 minut chůze se nachází veškerá občanská vybavenost: základní a mateřská škola, gymnázium, supermarket Albert, většina šlapanických sportovních areálů (tenis, fotbal, volejbal, headis, basketbal), lékaři, kavárny, restaurace a další.

Jedná se o rodinný projekt výstavby, takže komunikujete přímo s developery. Výhodou je osobní přístup a také neplatíte provizi RK. Rádi Vám pomůžeme s vyřízením hypotéky.

Více informací naleznete na www.bytyslapanice.cz nebo volejte přímo na naše přiložené číslo 605 257 011.

Parametry nemovitosti

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodej přímo od developera, neplatíte provizi RK. Včetně právního servisu.
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Lidická, Šlapanice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Dagmar Hudáková

Dagmar Hudáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Šlapanicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti