Prodej chaty, Bítov, 50 m2

Bítov

1 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 531 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bítově

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji chatu o dispozici 2+1 a přibližné užitné ploše 50 m2 na břehu Vranovské přehrady, kousek od kempu Bítov - Horká. Samostatně stojící chata, stojí na vlastním pozemku o přibližné užitné ploše 316 m2. Chata je vytápěna elektřinou. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem. Okna jsou dřevěná. Chata má novou elektřinu a je napojená na vodovod.
Energetický štítek nám nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.
Jistě oceníte, krásný výhled na okolní krajinu, který tato chata nabízí.
Kemp Bítov - Horká , kde jsou restaurace, obchody, cukrárna, půjčovna sportovních potřeb, dětská hřiště, ping-pong, tenis. Lodní doprava po Vranovské přehradě, Vás jistě nadchne. Výlety jsou možné na hrady Bítov a Cornštejn, zámek Vranov, zámek Uherčice (ve všech jsou v létě kulturní programy), Národní park Podyjí - cyklotrasy s přechody do Rakouska.
Pro více informací, nebo případnou prohlídku neváhejte kontaktovat makléře. S financováním této chaty, Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Bítov
ID
V1288Z040-1
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
316 m2
Elektřina
230V
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Eva Krejčová

Eva Krejčová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Bítově (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti