Prodej bytu 1+kk, Jumeirah village circle, Spojené arabské emiráty, 39 m2

Jumeirah village circle, Spojené arabské emiráty

4 886 540 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Představujeme vám k prodeji moderní apartmán 1+kk o celkové podlahové ploše 39 m2 v nově vznikajícím projektu Electra v populární rezidenční oblasti Jumeirah Village Circle v Dubaji.

Apartmán nabídne luxusní bydlení disponující balkonem s jedinečnými výhledy a prvotřídním vybavením. Interiér apartmánu je pečlivě zpracován s důrazem na sofistikovanost, eleganci a nabízí kuchyňské spotřebiče a zařízené koupelny.

Rezidenti mohou využít přes 50 služeb a vybavení, které projekt Electra nabídne včetně několika resortových bazénů, fitness a wellness center, piknikových a relaxačních zón, služeb concierge, vrátného, komorníka a monoho dalších. Děti se mohou těšit na vodní park, dětské hřiště, bazén, knihovnu, nebo hernu.

Projekt představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají luxusní bydlení nebo investici v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Dubaje. Rezidence poskytne budoucím majitelům klidné, ale z centra Dubaje dobře dostupné místo k bydlení. Celý projekt je inspirován velkou modrobílou hvězdou v souhvězdí Býka a pyšní se architekturou spojující design a luxus.

Lokalita Jumeirah Village Circle je známá svým klidným prostředím, svěží krajinou a blízkostí klíčových atrakcí Dubaje. Projekt se nachází jen pár minut od ulic Mohammed bin Zayed a Quadra Road, což z něj dělá vynikající volbu jak pro rezidenty, tak i investory.

Projektem a jejím okolím vás provede česky mluvící makléř. Pro více informací a dostupnost bytů nás neváhejte kontaktovat.

Dokončení projektu je plánováno na Q4 2026.

Parametry bytu

Cena
4 886 540 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Jumeirah village circle, Spojené arabské emiráty
ID
ELEC-1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
39 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti