Prodej chaty, Svojšice, 110 m2

Svojšice

1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Svojšicích

Informace k domu

Nabízíme prodej chaty ve skvělé lokalitě u rybníka Okrouhlík v obci Svojšice, která se nachází pouhých 25 min. jízdy od Pardubic a 35 min. od Hradce Králové. Chata je jednou z šesti chat na této straně rybníka, která disponuje přímým výhledem na rybník ale zároveň se nachází přímo v lese. Ve spodní části pozemku protéká potůček. I přes svou polohu je zde pohodlný příjezd automobilem přímo k chatě. Jde o velmi idylickou a turisticky oblíbenou lokalitu.

Jedná se o zděnou stavbu o třech podlažích se zastavěnou plochou 44 m2 (užitná plocha cca 110 m2) určenou k rekonstrukci. Chata disponuje číslem evidenčním a na pozemku jsou k dispozici inženýrské sítě – elektřina, vrtaná studna (aktuálně nezavedeno do chaty), odpady řešeny trativodem. Pozemek pod chatou je pronajímán od Lesů ČR za roční nájemné 1.600 Kč, chata dále využívá část lesního pozemku cca 600 m2 – více informací na osobní prohlídce.

Dispozice:

přízemí – technické zázemí, sklad

1.NP – prostorné zádveří, koupelna (voda nyní není zavedena), centrální pokoj s krbovými kamny, prostorem pro kuchyňský kout, obývací pokoj a vstupem na terasu

2.NP – dvě menší ložnice a balkón s krásným výhledem

Chata je vyklizena a připravena k započetí rekonstrukce. S ohledem na existenci inženýrských sítí a dostupnost automobilem se nabízí i její přestavba na sezónní nebo i celoroční obývání. Upozorňujeme, že s ohledem na to, že se chata nachází na pronajatém pozemku ji nelze zastavit zástavním právem. Náš finanční specialista je připraven Vás informovat o jiných možnostech financování.

Uvedená cena je včetně kompletního právního servisu a advokátní úschovy.

Doporučujeme prohlídku!

Parametry domu

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Svojšice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
44 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Bc. Aneta Novák Ševčíková

Bc. Aneta Novák Ševčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Svojšicích (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti