Prodej bytu 3+kk, Špindlerův Mlýn, 81 m2

Špindlerův Mlýn

13 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 954 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Špindlerově Mlýně

Informace k bytu

Czech Republic Sotheby’s Int. Realty nabízí k prodeji horský mezonetový apartmán, situovaném v nově zrekonstruované rezidenční budově ve Špindlerově Mlýně.

Byt s dispozicí 3+kk nabízí podlahovou plochu 81 m2 s ničím nerušenými výhledy na panorama Krkonoš a Medvědín. Kompletně vybavený apartmán, interiéru dominuje obývací pokoj propojený s jídelní částí a plně vybavenou kuchyní. Z obývacího pokoje se vstupuje do horního podlaží s galerií, ve kterém se nachází prostor na spaní a samostatná ložnice. V bytě se nachází koupelna s vanou a toaletou a dále samostatná toaleta. Pro vlastníky apartmánů jsou k dispozici společné prostory domu a lyžárna.

Součástí kupní ceny je prostorný sklep a venkovní parkovací stání.

Krkonoše, Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn patří mezi nejprestižnější lyžařská a rekreační střediska v České republice, již dříve označovaná jako perla Krkonoš. Je situován 150 km, cca 2 hodiny jízdy autem z centra Prahy. Nabízí výjimečné klimatické podmínky, rozmanitou horskou přírodu a široké možnosti sportovního vyžití. To jsou hlavní důvody, proč se tento – původně především zimní rezort – stal celoročně navštěvovanou lokalitou oblíbenou i u těch nejnáročnějších zákazníků. V létě lákají ranní procházky kolem Labe nebo náročné túry na hřebenech hor, v zimě vás čekají skvěle upravené sjezdovky a běžecké stopy.

Parametry bytu

Cena
13 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
0866
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Třeček Marek

Třeček Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Špindlerově Mlýně?

Podobné nemovitosti