Prodej bytu 1+1, Cheb, Svobody, 35 m2

Svobody, Cheb

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc

(bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Chebu

Informace k bytu

Představujeme Vám nově rekonstruovaný byt v panelovém domě v nejžádanější lokalitě v Chebu - Cheb Centrum. Zde nabízíme elegantní a útulný byt 1+1 s celkovou plochou 35 m2. Tento skvělý byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo mladý pár hledající svůj vlastní prostor.

Samostatná ložnice je dostatečně prostorná pro manželskou postel, případně gauč s tv, společně s obývacím pokojem, který nabízí dostatek místa pro relaxaci, společenské setkání s přáteli a vytvoření vlastního prostředí dle vašich představ. Velká plastová okna propouští spoustu denního světla a umožňují vám si vychutnat krásný výhled na okolní krajinu.

Součástí bytu je moderní a plně vybavená kuchyňská linka s dostatkem úložného prostoru.

K bytu patří také 4 m2 sklep, který poskytuje další úložné prostory. Vaše sportovní vybavení, sezónní oblečení a další věci budou vždy po ruce, aniž by zabíraly cenný bytový prostor.
Balkon je společný na chodbě.

Panelový dům získal díky rekonstrukci zcela nový vzhled a je v dobrém technickém stavu. Rekonstrukce zahrnuje také nové bytové jádro, které přináší moderní a zcela nové vybavenío bytu. Nová elektřina, omítky, voda, topení a podlahy garantují bezproblémové a komfortní bydlení.

Cheb Centrum je díky své výhodné poloze ideálním místem pro každého. Nejenže máte veškerou občanskou vybavenost přímo na dosah ruky, ale také se nacházíte v blízkosti přírody.

Tento útulný a moderní byt je k dispozici za cenu 1 800 000 korun. Je to ideální investice do budoucnosti, která vám přinese nejen komfort, ale také možnost vytvořit si svůj vlastní domov. Nezapomeňte, že i koupě nemovitosti může být do určité míry financována hypotečním úvěrem, s kterým Vám rád pomohu.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a nyní si rezervujte prohlídku tohoto úžasného bytu v Chebu. Každý, kdo hledá pohodlný a moderní domov s výhodnou lokalitou, bude nadšen z této nabídky. Kontaktujte mě dnes a vyřešte své bydlení jednoznačně a bez jakýchkoli komplikací.

Parametry bytu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Svobody, Cheb
ID
06567
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Pavel Jaroš

Pavel Jaroš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Chebu?

Podobné nemovitosti